Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 11 ianuarie

11 Ianuarie 2019 - 

Dragostea e uneori chiar sub ochii noștri, doar că nu o putem vedea din cauza iluziilor ce ne tulbură mintea. Pentru cei curajoși și sinceri, un simplu schimb de priviri ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. E important însă ca sentimentele să fie curate și să nu existe intenții ascunse.

 

BERBEC 

Estimează bine efortul și cheltuielile înainte de a te implica într-un nou proiect. Ești dinamic, rapid, dar astăzi stai un pic și analizează, gândește corect, bine, dar în interesul tău! Perioada zilei de azi este pentru cei născuţi sub semnul Berbecului o perioadă bună ca sa admire natura, adică natura umană. O mică supărare, dar pe total, perioada zilei - îţi este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii!

TAUR 

Astăzi poți vedea că lucrurile nu stau rău, că cei din jur țin la tine! Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi vor aduce dividente plăcute în viitor. Nu este o zi în care sa faci schimbari esentiale. Din trecutul tau apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, prietenilor, familiei. Nu te baga in sufletul si problemele altora. Ofera-ti ajutorul numai daca este cerut cu insistenta. Pentru un timp este bine sa păstrezi judecăţile de valoare si sentinţele pentru uzul propriu!

GEMENI 

Mizează pe concordie și încredere! Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei din jurul tău, mai ales cu cei dragi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni! Eşti rapid, ai imaginaţie şi darul vorbelor, deci ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp le poate pune in valoare. Daca cauți ceva de lucru, sau ceva mai bun, atunci ai toate sansele sa gasesti incepând de astăzi. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate bune. Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi echipamente pentru menaj. Seara este mai putin prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți evita neplăcerile.

RAC 

Problema pe care o ai astăzi este cea a statului social. De fapt, nu vrei sa recunoști că lipsa banilor te face mizantrop! Nici în domeniul sentimental nu ai aspecte excelente, ia măsuri! Succese minore în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident de iarnă întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod, dar nu fii neglijent. Cooperează mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei, cu un zâmbet şi dulce, dulce, ca o prăjiturică din Orient!

LEU 

Trebuie să fii mai atent la ceea ce se petrece și se vorbește în jurul tău, la serviciu și acasă, chiar dacă crezi că nu te privesc personal. Cunoșterea înseamnă putere, în jungla de beton! Astăzi poate fi o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză aprofundată. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada interesantă. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă face să nu obţineţi rezultatul dorit şi vei pierde încrederea subalternilor sau a micului grup pe care-l conduci. Pentru că cei din zodia leului trebuie neapărat să conducă ceva, sau pe cineva... mai bine s-ar conduce singuri!

FECIOARĂ 

Ai tendința să vezi totul în roz, astăzi! Foarte bine, dar măcar uită-te pe unde calci, să nu aluneci pe gheață! Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că, zâmbeşte frumos! Realizări mici, însă pline de bucurii. Astazi te vei simţi foarte bine citind o carte sau vizionând un film bun. Poţi face ceva cumparaturi, dacă nu îți este prea neplăcut să ieși afară în frigul polar, dar, poți întâlni o persoană interesantă din trecutul nu prea îndepărtat. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Fă-ti stereotipuri de exprimare şi de comportament! Ştii că eşti relativ harnic, curat şi minuţios, dar nu eşti spontan!

BALANŢĂ 

Conjunctura te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, cu banii, în general, astăzi e ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Posibile schimbări şi veşti plăcute, evită, însă, efortul fizic. O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Noi prietenii sau relaţii pot face perioada zilei de astăzi, mai precis pe seară, interesantă.

SCORPION 

Dimineața evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Nu promite nimic, pentru viitor. Trebuie să dai dovadă de exactitate în comunicare. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat, pe fondul unui Marte, patronul tău, complex aspectat. Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. După program este o perioadă favorabilă tratamentelor sofisticate cosmetice sau de întreţinere, vizitelor la prieteni credinciosi sau la mătuşi bogate. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor, sporturilor de sală. Seara poate fi foarte romantică, dacă reuşeşti să te relaxezi!

SĂGETĂTOR 

Orele dimineţii sunt bune pentru decizii inspirate sau întâlniri importante. Domeniul sentimental este bine aspectat în a doua parte a zilei. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti pe drum! Astazi investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, te va ajuta, sau mai curând poate să te ajute. Este o perioadă bună ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. O veste bună şi una mai puţin bună, dar din fericire veştile nu sunt legate între ele. Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de intrigi politice şi de dezastre anunţate. Sunt doar strategii de marketing. Cineva vrea să-ţi vânda ceva, simplu!

CAPRICORN 

Perioada este favorabilă, mai puţin în registrul termic. Atenţie la frigul polar, la zăpadă, gheață îmbracă-te corespunzător şi totul poate să fie bine! Moderaţie în relaţiile cu semnele de foc. Semnele de apa şi de aer îţi sunt favorabile toată ziua, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi foc. Pe seară realizezi că ar trebui să-ţi mai triezi cunoştiinţele care se autointituleză prieteni. Renunţă la balastul sentimental cu proverbialul tău perfecționism bine temperat. Sanatatea este bunicica, cine oare este complet sănătos in zilele astea bolnave și pe gerul acesta polar?

VĂRSĂTOR 

Cei din jurul tău spun că-ți vor binele și au tendința să ia hotărâri în locul tău. E o sabie cu două tăișuri, pe termen lung. Stabilește, astăzi, chiar, ce este al tău, al lor și al nostru! Mai seducător decât oricând, astăzi poţi obţine multe. Evită persoanele pretenţioase, cu fiţe, gen vampiri energetici. Te sleiesc de energie şi te şi enervează. Astăzi pe lângă seducţie şi încăpăţânarea ta este la cote maxime. Nu ai ceda la părerea ta, în ruptul capului! Ca să nu-ţi rupă cineva capul, pregăteşte-ţi o ieşire onorabilă, planul “B”. Curajul tău este răsplătit astăzi. Curajul de care ai dat dovadă în trecut şi ai luat o atitudine tranşantă.

PEŞTI 

Frecventează prietenii care te fac să te simţi confortabil, psihic. Mare atenţie la serviciu, se întâmplă ceva, trebuie să afli, ce! Este necesar să fii atent, ca să nu pierzi prilejul. Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu iti multumeste. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună de la prieteni sau din presă. Un incident neplăcut, sau o gafa monumentala, pot fi evitate cu prudenţă şi respectarea regulilor jocului, mai ales ale regulilor de circulaţie. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema nu se rezolvă astăzi, mai ai răbdare!

 

Lasă un comentariu