Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 12 ianuarie 2019

12 Ianuarie 2019 - 

– Berbec:
Poate fi o zi deosebită prin atracția irezistibilă către bună înțelegere, chiar și cu cei care te-au supărat. Poate că motivele tale vor fi practice, la început.

– Taur:
Ai ocazia de a înțelege cât de prețioase sunt relațiile frumoase, cum îți fac acestea viața mai frumoasă și te ajută să uiți de lipsuri, fie ele reale sau închipuite.
– Gemeni:
S-ar putea să nu îți poți explica unele sentimente, atracții și emoții de astăzi, dar nu asta contează ci faptul că toate acestea apar de la oameni pe care îi prețuiești.
– Rac:
Ai ocazia, deosebit de prețioasă, de a stabili relații frumoase cu persoane la care ai dorit întotdeauna să ajungi. Este important să fii onest cu acești oameni, de la început.
– Leu:
Cadoul pe care ți-l poate oferi ziua de astăzi este siguranța că oamenii de care ai nevoie ca să te dezvolți sunt alături de tine și așa vor rămâne.
 – Fecioară:
Ai ocazia de a trăi din toată inima sentimentele care te-au adus aproape de cei dragi sau de a începe, acum, o nouă poveste care va deveni un reper esențial.
– Balanță:
Va fi de ajuns un singur moment de inspirație, în care să îți dai seama că problemele cele mai grave pot fi privite și altfel, cei implicați pot deveni parte din soluție.
– Scorpion:
Dacă vei fi suficient de atent și de dornic, vei putea contura o nouă relație sau un alt fel de a relaționa cu cei din jur, mult mai frumos și mai armonios.
 – Săgetător:
Poți vedea, dincolo de partea practică a relațiilor în care ești implicat, rolul acestora în dezvoltarea ta ca om. Așa vei ști că e adevărat că fiecare îl ajută pe celălalt să se cizeleze.
– Capricorn:
Este o zi deosebit de favorabilă pentru a te apropia de cei dragi, de a le oferi, atât cât se poate, asigurări legate de trăinicia sentimentelor tale.
 – Vărsător:
Din familie vin mesajele cele mai importante, care te pot ajuta să îți faci ordine în priorități și să îți regăsești calea. Este necesar, însă, să le asculți.
– Pești:
Este mai bine să fii tu atent la cei din jur, să asculți, să afli ce gândesc și apoi să judeci situația. Așa vei construi relații mult mai frumoase și mai solide.

Lasă un comentariu