Evenimentul zilei

Dum05192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 14 martie

14 Martie 2019 - 

Astrologii vin cu veşti bune în ceea ce priveşte sfera finanţelor. Unii nativi au ocazia de a prospera, de a avansa în plan financiar sau de a obţine pur şi simplu o majorare a salariului. În dragoste, unii nativi îşi declară iubirea sau sunt pe cale de a încheia o relaţie lungă, toxică, nefericită. 

 

BERBEC 

În mod paradoxal, astăzi te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice te-au obosit prea mult. Ocupă-te numai de problemele tale! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiunile mincinoase.

TAUR 

Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Noi prietenii şi/sau alianţe. O parte din Tauri, cei din ultima parte a zodiei, mai ales, au parte de o mică nerealizare care îi pune pe gânduri. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat, sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar şi la viroze.

GEMENI 

Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cu o zodie bine aspectată, ar trebui ca ziua de 14 martie să fie pentru Gemeni o perioadă aproape veselă. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii sau a superficialităţii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din Gemeni, cei din primul decan: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Orice inceput este greu şi nesigur. Nu este o scuza pentru tine că nu te ţii de cuvant si schimbi permanent regulile jocului!

RAC 

Astăzi te simţi chiar bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, iar cei din nordul ţării să fie atenţi la ceaţă şi la umezeală, la zăpadă, lapoviţă şi ploaie, ceva de natura elementului apă. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, ziua de 14 martie este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei... activităţi susţinute.

LEU 

Dimineaţa ai o nouă perspectivă, vezi în mai multe dimensiuni. Vanitatea proprie de rege al junglei este satisfăcută astăzi. Ai numai de câştigat, nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Cu o zodie bine aspectată, ar trebui ca ziua de 14 martie să fie pentru Lei şi Leoaice o zi plăcută. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile, din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Orice început este greu şi nesigur. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

FECIOARĂ 

Astăzi nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, eşti doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Configuraţiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile sunt sub un semn fast. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. Nativele din zodia Fecioarei, mai ales, sunt astăzi avantajate în relaţiile amoroase. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

BALANŢĂ 

Eşti într-o formă fizică bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau măcar un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, colegii, prietenii, anturajul. Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat. Relaxeaza-te şi încercă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună va fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un Taur şi un Săgetător te pot ajuta să treci o cumpănă. Un incident neplăcut în a doua parte a perioadei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor. Mai ales cele de circulaţie. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Poate un spectacol, pe seară.

SCORPION 

Fii mai adunat, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemle personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Ceva dramatic ţi se întâmplă. Poate îţi rupi o unghie, poate te loveşti în cot, poate vine mama-soacră în vizită. Magnitudinea neplăcerii depinde de cât de pozitiv gândeşti. Dacă cobeşti, la rău tragi. Ai nevoie de ceva nou, neapărat! Frenezia noului te ţine puţin, după care revii la obişnuinţa cotidiană. Zi de cumpărături şi poate chiar de ceva nou, relativ important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri.

SĂGETĂTOR 

Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite azi la sfârşitul zilei de lucru. Seara trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Mergi înainte pe drumul tău însorit, chiar dacă afară este încă frig, şi se anunţă vreme rea, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în niciun caz... Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la şcoală, sau unde activezi.

CAPRICORN 

Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă!

VĂRSĂTOR 

Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei de 14 martie este pentru îmbrăcăminte. Brusc, nativii din Vărsător realizează că nu au cu ce să se îmbrace. Această influenţă pamânteasca asupra unei zodii de aer poate să însemne ceva! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Cu toate că Vărsătorii sunt, în general, zvelţi. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, sauna şi multă... foame. Trage de fiare, fugi prin parcuri, şi lumea iţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă!

PEŞTI 

Astăzi mănânci dragoste pe pâine! Ai o mare nevoie de tandreţe, de aprobare şi răsfăţ, iar această presiune sentimentală trebuie neapărat să găsescă înţelegerea partenerului sau partenerei tale. Mercur retrograd din zodie arată că sfera comunicării este afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Perioada zilei de astăzi nu este foarte rea, dar nici cea mai buna din anul acesta!

 

Lasă un comentariu