Evenimentul zilei

Ma07232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 16 aprilie 2019

16 Aprilie 2019 - 

Berbec
Este o agitație extraordinar de mare în jurul tău. Încearcă măcar tu să ai parte de echilibru, cei care sunt lângă tine în permanență au o problemă mare în perioada asta. Ai o șansă mare, profită la maximum de ea.

Taur
Nu ai de ce să te grăbești, de obicei ajungi să strici lucrurile dacă faci asta. Calmează-te și restrânde-ți activitățile. Calitatea nu cantitatea contează. Aștepți ca totul să fie gata fără foartee multe sacrificii in partea ta. Schimbă asta!
Gemeni
Muncești de multă vreme la un plan anume, nu te da bătut dacă ești sigur că îți va aduce o mare fericire. T e vei descuraja foarte mult dacă acesta nu va fi dus până la bun sfârșit.
Rac
Racii au azi, 16 aprilie, o soluție la orice. Pare că ești foarte echilibrat în ultima perioadă, felicitări, numai tu știi prin câte ai trecut până să ajungi la rezultatul acesta.
Leu
Ieși învingător dintr-o competiție! De asemenea, azi, 16 aprilie, ești convins că ai dreptate în tot și în toate, așa că ai discuții aprinse cu cei ce spun orice altceva în afară de părerea ta.
Fecioară
Ai senzația că cineva te urmărește din umbră și că te critică și extrem de tare. Simți cum energii negative se îndreaptă spre tine. Calmează-te și analizează bine situația.
Balanță
Ți-ai pierdut șansele în reușită într-o anume situație. Ridică-ți moralul și treci peste, toate se întâmplă cu un scop. Nu a trebuit să fie așa! Nu a fost pentru tine de datat aceasta.
Scorpion
Energia ta prea multă pare că nu este pe placul inamicului. Controlează-ți bagajul de enrgie care privește: ceartă, răzbunare sau urâ. Trebuie ca pe 16 aprilie să te înconjori cu mulți oameni calzi.
Săgetător
Ești stimulat de o ambiție aparte nu numai în cursul zilei de marți. Primești semne că visele tale vor deveni curând realitate.
Capricorn
Valorile sunt extrem de importante pentru tine în relații de orice gen. Îți place ca totul să fie în concordanță cu anumite principii, cu o rațiune puternică.
Vărsător
Ești ținut pe loc de câțiva oameni de la care nu te-ai fi așteptat. Ei îți spun mereu că nu se poate, că nu poți, că nu ești în stare.
Pești
Un prieten te-a rănit foarte mult cu puțin timp în urmă. Cu toate astea, ești dispus să le arăți că ești mai bun decât ei și să ierți.

Lasă un comentariu