Evenimentul zilei

Lun09162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 9 mai

09 Mai 2019 - 

Astrologii anunţă o zi cu multe beneficii pentru nativi în această zi. Fie în afaceri, fie în viaţa amoroasă, cert este că mulţi nativi vor înţelege ce înseamnă cu adevărat fericirea. Aveţi oportunitatea de a vă dezvolta în plan profesional, singuri ori cu ajutorul unor oameni de încredere. Profitaţi de această ocazie. 

 

BERBEC Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă astăzi, eforturile făcute încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul tău! Profita de acesta zi. Esti prea visator azi şi, crede-mă, este foarte bine. Te asteapta o perioada grea, cu multa munca, mai bine fă un plan de bataie. Esti plin de imaginatie azi si te simti usor si vesel fara prea multe motive. Profita de acesta zi si iesi la plimbare cu cineva drag. Poate fi și un cățeluș!

TAUR Programul se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. Ceva neaşteptat, din fericire pozitiv, face să-ţi schimbi planurile. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, in general. Proiectele tale de viitor sufera de un defect major - se bazeaza mai mult pe intamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii!

GEMENI O zi ceva mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi în favoarea celor afirmate de tine! Nu te enerva, nu te ajuta la nimic, ba chiar gonesti de linga tine si binevoitorii. Ia o gura de aer, numara in gind si rezolva singur. Astazi ceva nu va merge cum trebuie : sau o masina, sau un dispozitiv, sau un aparat. Atenţie să nu-ţi prinzi degetele!

RAC Viziunea ta despre viaţă, modul armonios cum vezi relaţiile sociale, te face să te înţelegi astăzi mai bine cu anturajul, cu familia. Profită de situaţie şi discută unele probleme comune! Esti mare meşter in a munci spre gloria altora. La sfarsit constati ca numai pe tine te doare capul si spatele, ba chiar si buzunarul. Nu e o zi tocmai uşoara pentru tine. Ca de obicei. Astazi poate scapi mai usor, te ajuta mai mult cei din jur si le esti chiar recunoscator. Perioada îţi este favorabilă.

LEU Forţa morală, generozitatea şi curajul care te caracterizează te fac să escaladezi relativ uşor obstacolele de azi. Dar atenţie, eşti în carenţă de somn şi oboseala cronică îţi bate la uşă! Daca ai câine, ieşi cu el la o plimbare lunga. Dacă ai pisică puteţi miorlăi împreună doar sunteţi feline! Cu semenii tai sa pare ca nu te poti intelege azi, mai bine evită orice discutie. Chiar merită să te enervezi? Sigur că nu!

FECIOARĂ Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi vei evita multe neplăceri şi discuţii inutile. Astăzi discreţie în domeniul sentimental şi chiar puţină viclenie! Nimic nu te multumeste azi si esti convins ca meriti mai mult. Poate ca da, poate ca nu, dar nu te astepta la minuni. Posibile tensiuni neasteptate ca urmare a unor vesti nu tocmai bune. Nu te descuraja. Tine numai azi. Maine o sa uiti!

BALANŢĂ Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de foc, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Nu pleca la drum! Vigilenta si prudenta trebuie sa fie cuvintele si comportamentul cotidian, asta pentru ca sa eviti pierderile prezise de stele. Nu mai spera sa primesti ceea ce meriti. Nimeni dintre sefii tai nu este cu adevarat atent la ceea ce faci. Parca ai fi invizibil! Totuşi, nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes.

SCORPION Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Cu ceva planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor este în creştere – poţi rezolva uşor (mai usor) problemele sentimentale. Pentru că eşti într-un punct mort şi cu anturajul şi cu relaţiile sentimentale. Nu este o idee rea să incerci să lamureşti lucrurile, măcar parţial.

SĂGETĂTOR Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult! Azi trebuie sa zambeşti si să-ti păstrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplacute; mananca alimente naturale si evita dulciurile. In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese imediate. În această perioadă este bine să te abţii de la o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.

CAPRICORN Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda, mobilul şi fă ordine, vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum. Experienţa este suma greselilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante! De astazi, cu o configuratie favorabila, incepi sa gandesti mult mai pragmatic si sa te framanti mai putin. Fii mai atent la forma fizica!

VĂRSĂTOR Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! Aspectele benefice de astăzi sunt in cumpana cu influente mai putin favorabile, asa ca ai o zi relativ monotonă, fara evenimente notabile! Perseverenta este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare!

PEŞTI Ai o dispoziţie schimbătoare azi. Şi o posibilă migrenă. Remediul: ia-ţi familia sau prietenii şi ieşiti la aer. Şi un mall e bun, un film de aventuri, o comedie şi o cină cu arome exotice! Ai unele vesti care te nelinistesc si te ingrijoreaza, dar in a doua parte a zilei ori primesti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu situatia! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri.

 

Mai multe din această categorie: « Horoscop 8 mai 2019 Horoscop 10 mai 2019 »

Lasă un comentariu