Evenimentul zilei

Dum09222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 10 mai 2019

10 Mai 2019 - 

– Berbec: 

Poți ajunge să îți storci mintea ca să găsești soluții pentru conflictele de azi și să observi că nimic nu se leagă. Poate că problema e evaluarea ta inițială, posibil eronată.

– Taur: 

Ar trebui să fii în formă și probabil că asta așteptai și tu de te revolți la orice obstacol, oricât de mic. Ar fi mai bine să fii calm, atât cât poți și vei reuși să rezolvi câte ceva.  

– Gemeni: 

Te simți nesigur și există riscul să ai reacții exagerate, din acest motiv, nu față de cei care te fac să te simți nesigur ci față de cine nu trebuie.

– Rac: 

Este important să te ocupi de echilibrul tău, în toate sensurile posibile. Așa vei înțelege și că problemele cu care te confrunți astăzi nu sunt chiar atât de dificile pe cât par.

– Leu: 

Ai în față o zi de consum intens, deși după ce va trece furtuna emoțională vei sta să te întrebi, mult și bine, de ce te-ai agitat atâta. Ar fi bine să te întrebi înainte să te agiți. 

– Fecioară: 

Îți va fi foarte util să știi că ziua de astăzi accentuează anumite nemulțumiri, iar reacțiile tale tind să devină cele ale unui copil nemulțumit că nu primește ce a cerut.  

– Balanță: 

Contează foarte mult să ții cont de solicitările celor din jur, dar să nu le dai prioritate absolută, dacă nu e nevoie. Așa vei ajunge să fii nemulțumit de tine.  – Scorpion: 

Ai parte de o zi complicată, care te poate pune foarte serios pe gânduri, ca să lămurești, măcar pentru tine, anumite situații care te-au preocupat mult. 

– Săgetător: 

Ești tentat să faci ce îți trece prin cap, deși nici măcar nu ești convins că ceea ce ai de gând e un lucru bun sau cel mai bun lucru pe care l-ai putea face. – Capricorn: 

Ai nevoie de o voință puternică pentru a rezista ispitelor acestei zile care vor veni de la orgoliul propriu care atunci când intră pe fir, poate face ravagii. 

 – Vărsător: 

Te zbați și nu știi nici tu de ce. Dacă ai sta pe gânduri, ai putea spune o mie de motive, dar nu acestea contează ci cum alegi tu să tratezi aceste gânduri negre.

– Pești: 

Ai nevoie de liniște, de o foarte bună organizare a timpului și de o dozare inteligentă a eforturilor pe care le depui, ca să nu te supere prea mult tot ce vei avea de făcut astăzi. 

 

Lasă un comentariu