Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 15 mai

15 Mai 2019 - 

Atunci când există chimie între doi oameni, nimic altceva nu mai contează. Un simplu schimb de priviri e suficient pentru ca ambii parteneri să înțeleagă că-și doresc același lucru. Iar asta, după toate standardele, e definiția dragostei.

 

BERBEC Dimineaţa îţi aduce o noua informaţie care cere o nouă atitudine din partea ta. Te hotărăşti să nu te mai enervezi degeaba şi să nu te mai laşi folosit! Este greu, dar nu imposibil! Cu toate că nu prea ai bani, visele tale de mărire şi de imbogăţire nu-ţi dau pace. Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Ţi-ai programat din timp ziua aceasta pentru cumpăraturi în oraş, dar iata ceva neaşteptat te face să-ţi schimbi planurile. Este totuşi o veste bună. Entuziasmul, calmul si optimismul trebuie să te caracterizeze. Vremea şi vremurile te enervează, dar este indicat să-ţi stăpâneşti agresivitatea. Orice necaz are şi o latură comică, mai ales dacă te-a prins ploaia fără umbrelă! Gândeşte pozitiv, nu te mai văita şi viaţa poate fi mai frumoasă!

TAUR Ai trecut printr-o perioada grea, care ţi-a pus la încercare nervii şi răbdarea. Este momentul sa iei o pauză şi să te reuneşti cu familia, prietenii, ca să obţii starea de bine necesară! Ai multe ore de sprijin necondiţionat al Cosmosului mai ales în problemele sentimentale. Lucrurile merg bine şi la serviciu şi acasă! Zi bună pentru întâlniri şi discuţii liniştite care iţi vor face mare plăcere şi bucurie. La noapte o să visezi frumos şi colorat. Totul pare perfect, dar vai, ţine numai o zi! Trebuie să iei măsuri – planifică-ţi timpul în aşa fel încât să ai mai mult timp liber. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are ?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur, care viţel este probabil unul dintre cozodiacalii tăi!

GEMENI Nimeni nu poate ghici la ce te gândeşti astăzi! Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Totuşi, o stare de bine te cuprinde, fără motiv şi zâmbeşti gândurilor tale! Dimineaţa o poti folosi să iei, in sfârşit, decizia aceea deşteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme. Totuşi, nu tot ce este adevarat si drept trebuie spus in gura mare, trebuie sa dai dovada de mai multa diplomatie si tact in relatiile cu anturajul tau. Nu eşti prea vesel azi, de aceea e bine să-ţi faci de lucru prin oraş, să te plimbi, poate faci ceva ordine prin haine, în orice caz să nu stai singur, pâna seara iţi vei reveni. Cu Mercur, patronul tău cosmic, bine aspectat ai parte de o veste bună care te poate ajuta în viitor să-ți îmbunătățești calitatea vieții.

RAC Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine. Profită astăzi de conjunctura favorabilă şi promoveaza-ti propriile interese, mai ales dacă este vorba de găsirea unui loc de muncă, sau de o promovare. Astăzi ai o configuraţie bună, ai şansa să faci bine tot ceea ce începi şi să te impaci cu cineva pe care l-ai evitat multa vreme. Relaţiile cu persoanele nascute in semne de aer și foc sunt astazi armonioase, dar nu prea grozave cu cei născuţi în semne de apă şi pamânt. O anumită rutina se cere în profesie sau meserie şi se numeşte metodă, dar in dragoste trebuie sa aduci mereu ceva nou, ca să-i intreţii mereu flacăra!

LEU Astăzi nu te implica în discuţii cu alte semne de foc. Afacerile personale sunt aspectate favorabil. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se poate rezolvă cu bine! Nu te baza pe promisiunile în doi peri, mai ales dacă aparţin unor negociatori versați. Afacerile se bazează pe încredere, nu pe naivitate! Este vorba în primul rând de relaţia domniei tale, leule, cu băncile. Dacă ai făcut greşeala... Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. In jungla asta ai luptat cu abilitate ca sa ajungi unde esti, deci esti dispus sa faci ceva compromisuri ca sa continui o traiectorie ascendenta. Greşit! Foarte greşit! Nu trebuie sa te abati de la drumul tau, dacă faci compromisuri, nu vei ajunge nicăieri! Sigur, dacă eşti politician, situaţia se schimbă...

FECIOARĂ Te simţi mai bine, după o perioadă mediocră. Este o zi bună pentru ca să faci bilanţul veniturilor şi să vezi ce planuri poţi să faci de vacanţă. Domeniul sentimental este aspectat favorabil! Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, ciripeşte în continuare bârfe mondene şi vei fi cel mai apreciat. Nu te băga in discuţii serioase care privesc bani sau interesul altora. O zi bună. Poţi să-ţi iei o recuperare sau pur şi simplu te simţi foarte bine după orele de program. Concentrează-te azi pe relaţiile tale sentimentale. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Atenţie la mesele principale şi la cantitatea de alimente, sistemul digestiv este sensibil, fiind de natura zodiei Fecioarei.

BALANŢĂ Nu aştepta foarte mult mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! O informaţie de ultimă oră te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi. O zi dedicată in special lucrărilor urgente în care vei risipi multă energie. Laşi pe planul doi lucrurile importante. O să vezi peste câteva zile dacă ai făcut bine, sau rău. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare pe care o meriţi. Dupa cum spune inteleptul, la un prieten trebuie sa gaseşti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat adevarat, un pahar de apă şi o carte buna! Astăzi nu trebuie sa fortezi lamurirea unor situatii, deoarece atuul pe care te bazezi, intuiţia şi inspiraţia, nu te ajută prea mult.

SCORPION Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! Astazi faci schimbarile la care te gandeai de mai mult timp, care privesc dispunerea si ergonomia biroului sau a locului de munca. Debaraseaza-te de lucrurile inutile ca şi de toate prejudecatile si micile frane psihice care ti-au frant elanul si nu ti-au permis sa-ti arati adevaratele calitati. Ai tendinta, pentru unii suparatoare, de a fi permanent in ofensiva, sa tii la parerea ta si sa nu faci concesii sau compromisuri nimanui. Pastreaza-ti calmul si umorul. Astazi poți sa primesti o veste in doi peri despre o solicitare a ta şi despre banii pe care ii mai ai de primit.

SĂGETĂTOR Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întâmplă lucrurile. Astăzi ai şansa să accelerezi din proprie initiativă şi să decizi în mai multe situaţii. Fermitatea ta este eficientă! Totuşi, ferm sau nu, este o zi de care te-ai lipsi. Intri greu în ritm şi ţi-e somn toată ziua. Te dezmeticeşti abia spre seară. Ai uitat ceva? Pentru un procent dintre Săgetători care s-au trezit de reveerie este o zi favorabilă pentru făcut cumpărături aşa cum le place lor. Nu cheltui prea mult, stabileşte-ţi o sumă de la inceput. Stelele te avantajează să termini proiecte sau acţiuni care au fost amânate, reprogramate sau întârziate. Sau, cel puţin să faci paşi esenţiali către finalizarea proiectelor respective. Se apropie vara, vacanţa, concediul şi stelele din nou sunt favorabile călătoriilor şi distracţiilor, vai, aşa de plăcute dar care consumă aşa de mult timp.

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil de stele. Nu te risipi, nu risca în proiecte prea ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Stelele iţi indica o mare energie vitală şi o carismă la cote maxime, aşa ca foloseşte-le pe amândoua în relaţia ta de dragoste! Iţi place viaţa senină şi senzuală. Inconjoară-te de lucruri placute, de artă bună şi de mobilă veche. Sau, du-te la un muzeu! Stelele si conjunctura astrologica te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor dusmanilor stiuti si nestiuti. Astazi trebuie sa eviti asumarea de angajamente si responsabilitati pe termen lung, sa nu faci promisiuni gen pielea ursului din pădure - pe care apoi o sa le regreţi.

VĂRSĂTOR Domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult realism şi mai puţine utopii poţi să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. Un aspect particular al stelelor fixe te invită la mai mult calm şi la practicarea unui hobby legat de ştiinta sau tehnologie. Îţi place muzica bună şi lucrurile de calitate şi nici astăzi nu faci rabat la stadardul tău. O zi plăcută. Poţi să-ţi iei o recuperare sau pur şi simplu să te simţi foarte bine după orele de program. Concentrează-te azi pe relaţiile tale sentimentale, pe trăirile şi simţămintele tale. Nu lăsă pe mâine cînd poţi să laşi pe poimâine, dar la un moment dat lucrurile se aglomerează şi intri în criză de timp, apoi laşi lucrurile neterminate. O anumită ordine cosmică te ajută astăzi să pui lucrurile tale materiale şi spirituale într-o anumită clasificare care te face să te simţi bine şi în siguranţă. Respectă-ţi cuvântul dat, mai ales ţie însuţi!

PEŞTI Astăzi pari vulnerabil. Pari mai confuz decât de obicei şi de acest lucru poate profita una dintre cunoştiinţele tale, care vrea să se folosescă de tine, dar nu prea îţi vrea binele! Zi de vizită la rude sau la părinţi, după orele de program. Multe vorbe bune, care iţi fac multă placere, din partea unor persoane rezervate de obicei. Astăzi eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să fi mulţumit. Primeşti în schimb, ca răsplată, mici gesturi plăcute facute de cei dragi, sau de colegi, fară vreun motiv anume, ci doar ca răsplată pentru bunul tau simţ. Dubla ta personalitate, dualitatea, polaritatea, vor fi mai puţin accentuate în perioada zilei de astăzi şi cu siguranţă, sprea seară.

 

Lasă un comentariu