Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 2 decembrie 2019

02 Decembrie 2019 - 

– Berbec:
Astăzi debutează o etapă importantă din viața ta, care va dura aproape un an și care va contura noi posibilități de dezvoltare profesională, cu eforturi și responsabilități mari.

– Taur:
Incepi să vezi mai bine în viitor, să creionezi alte planuri, poate unele mai realiste. Munca va fi componenta principală a acestor planuri, dar și realizările vor fi pe măsură.
– Gemeni:
Poate că ai senzația că ți-a fugit pământul de sub picioare, dar e doar reacția ta față de o schimbare care debutează astăzi și care se referă la bani, bunuri și buna lor administrare.
– Rac:
Începe să se facă lumină în parteneriatele tale, iar până spre finalul anului viitor vei avea ocazia să iei decizii dintre cele mai importante, cu urmări pe termen lung.
– Leu:
Pășești într-o nouă etapă care va dura cam un an, în care vei avea posibilitatea de a-ți îmbunătăți condițiile de muncă și starea de sănătate, luând cele mai bune decizii.
– Fecioară:
Șansa trece astăzi de partea ta și va păși alături de tine cam un an de zile. Trebuie să știi, însă, că nu va fi întotdeauna vizibilă și nici strălucitoare.
– Balanță:
Incepând de astăzi se revarsă o altfel de lumină, mai puternică, asupra celui mai complicat domeniu din viața ta: casa și familia, relația cu trecutul și cu poverile care vin de acolo.
– Scorpion:
Este posibil să îți îmbunătățești, parțial, imaginea, pentru că timp de un an de zile vei avea ocazia să studiezi, să dai examene, să te prezinți în fața altora și să te afirmi.
– Săgetător:
Sărbătoarea s-a încheiat, acum începe o etapă nouă, în care trebuie să te pui serios pe treabă, să te ocupi de venituri și de alimentație, ca să îți afirmi valoarea reală.
– Capricorn:
Lucrurile încep să fie mai line, soluțiile la orice problemă apar mai repede și mai ușor. Vei avea ocazia, timp de un an, să netezești laturile mai aspre ale personalității tale.
– Vărsător:
Primești un sprijin important, dar noul tău protector, care va sta alături de tine un an, este secret și pretențios, îți va cere să fii corect și să eviți lăcomia.
-Pești
O zi de luni dedicată acțiunii, reacției, intervenției. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ți-ai propus cu tenacitate și fără a ține cont de comentariile din jur. Uneori, colegii mai mult încurcă.

Lasă un comentariu