Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Îşi revine din DEPRESIE. Prinţul Harry, surprins cu o fostă MISS din Marea Britanie

08 August 2014 - 

Prinţul Harry pare că îşi revine după ce a rupt relația cu Cressida Bones, în luna aprilie. Harry a fost surpris sărutându-se cu Camilla Thurlow, o fostă Miss Edinburg. De asemenea, prinţul a fost găsit recent de paparazii într-un parc de distracţii, părând că se distrează pe cinste.


Mezinul Prinţului Charles, care în curând va împlini 30 de ani, şi Thurlow, în vârstă de 25 de ani îşi trimit frecvent SMS-uri şi chiar s-au întâlnit în partamentul prinţului în două rânduri. Legătura dintre cei doi a fost facilitată de o prietenă comună. Apropiaţii spun că Thurlow este exact persoana de care Harry are nevoie pentru a trece peste dezamăgirea ultimei relaţii, scrie International Business Times.
Recent, Prinţul Harry a fost surprins de paparazzi într-un parc de distracţii. Deşi a încercat să se deghizeze, acesta a fost recunoscut de cei prezenţi în parcul Secret Garden Party, scrie Daily Mail. Harry părea să se simtă foarte bine, potrivit celor care l-au văzut. A dansat, s-a dat în leagăne şi chiar şi-a dat tricoul jos, spre deliciul fetelor care au asistat la întreaga scenă.
Presa tabloidă a scris recent despre tristeţea Prinţului Harry, care a fost părăsit de Cressida Bones şi, la aproape 30 de ani, nu s-a aşezat la casa lui, spre deosebire de prietenii săi şi, în special, fratele său, care are o căsnicie fericită cu kate Middleton şi un fiu în vârstă de un an.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu