Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

VIDEO// ÎN ce condiții extreme rezistă Huawei Mate 10. Prețul este pe măsura capacitățior sale

11 Februarie 2018 - 

Huawei Mate 10 Pro a reuşit să ne impresioneze anul trecut în special cu construcţia sa realizată din materiale premium.

Media

Design-ul elegant realizat din două panouri din sticlă curbată şi o ramă metalică au asigurat o formă ergonomică, în ciuda dimensiunilor mari ale telefonului. Cu toate acestea, telefoanele din sticlă nu sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, aşa că aşteptam cu interes un test de anduranţă pentru acest model. Se pare însă că Huawei nu a făcut rabat la calitatea materialelor.

JerryRigEverything, canalul de YouTube dedicat testelor de anduranţă pentru smartphone-uri şi alte dispozitive portabile, a pus mâna pe un Mate 10 Pro şi l-a trecut prin proba de foc. Rezultatele sunt la nivelul aşteptărilor pentru un smartphone premium cu preţ pe măsură, Huawei oferind şi câteva lucruri în plus faţă de concurenţă. De exemplu, display-ul este protejat din fabrică de o folie din plastic, în timp ce o husă din silicon este inclusă în pachetul telefonului.

Sticla pare să fie realizată la aceleaşi standarde precum cele alte altor smartphone-uri, de data aceasta fiind aplicat şi un strat de protecţie oleofobic pentru protejarea împotriva amprentelor atunci când este îndepărtată folia din plastic.

Display-ul este de o calitate foarte înaltă, rezistând aproape un minut la flacără deschisă înainte să se deterioreze, în timp ce lentilele camerelor sunt protejate de sticlă de calitate. De asemenea, structura telefonului este foarte rezistentă la îndoituri, telefonul reuşind să rămână intact la aplicarea presiunii, fără dezlipirea display-ului sau efecte permanente.

Lasă un comentariu