Evenimentul zilei

Ma01222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

VIDEO// Huawei P20, P20 Lite şi P20 Plus în imagini-spion cu triple camera și alte „surprize”

12 Februarie 2018 - 

Unele dintre cele mai așteptate telefoane de Mobile World Congress (MWC) 2018 sunt cele de la Huawei. Astfel au apărut primele imagini 3D, realizate pe baza acestor leak-uri, care prezintă trei modele: Un P20 „normal”, echipat cu trei camere foto pe spate, un model P20 „Plus”, despre care am mai vorbit în trecut şi „mezinul familiei”, P20 Lite.

Media

Până în prezent vorbeam doar despre P20 Plus şi Lite, însă acum vedem şi cum ar putea să arate modelul de bază, care dă numele acestei serii de telefoane, scrie go4it.ro. Față de leak-urile precedente, imaginile cu P20 dezvăluie o caracteristică neaşteptată: un senzor de amprentă pe partea din faţă a dispozitivului, poziţionat sub display.

Având în vedere că P20 este aşteptat cu un sistem de recunoaştere facială cel puţin la fel de performant precum Face ID de la Apple, decizia de a păstra cititorul de amprentă este cel puţin ciudată. De asemenea, având în vedere că există deja soluţii pentru integrarea amprentei în display, includerea unui senzor tradiţional nu are foarte mult sens.

În rest, design-ul este similar cu ce am văzut în trecut, cu un ecran edge-to-edge cu un decupaj în partea de sus. Aici sunt găzduite componente precum difuzorul pentru apeluri, sistemul de recunoaştere facială şi camera frontală, cât şi senzorii pentru proximitate şi lumină ambientală.

Nu în ultimul rând, avem şi primele imagini cu sistemul triple camera. Două dintre camere sunt încadrate într-un oval ieşit în relief, lucru care sugerează că senzorii lor sunt stabilizaţi, în timp ce un al treilea senzor este poziţionat sub acestea. Zvonurile spun că acesta ar putea fi un zoom care măreşte de cinci ori şi că va oferi şi un mod portret îmbunătăţit.

P20 Plus foloseşte acelaşi design cu „breton” în partea de sus a display-ului care se regăseşte şi pe modelul mai ieftin, însă un senzor de amprentă este complet absent. Cel mai probabil, acest model este mai mare în dimensiuni şi va fi prezentat ca un model de top, care va concura pe acelaşi segment de piaţă precum iPhone X şi Galaxy S9+.

Nu în ultimul rând, P20 Lite abordează acelaşi design cu „breton”, însă renunţă la sistemul triple camera, în favoarea unuia cu doi senzori. Senzorul de amprentă este amplasat pe spatele dispozitivului, în timp ce dimensiunile par a fi puţin mai mici decât cele ale lui P20.

 

 

Lasă un comentariu