Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Un polonez în vârstă de 31 de ani, Lukasz Herba, a fost condamnat de justiţia italiană la 16 ani şi 9 luni de închisoare

12 Iunie 2018 - 

Un polonez în vârstă de 31 de ani, Lukasz Herba, a fost condamnat luni de justiţia italiană la 16 ani şi 9 luni de închisoare pentru răpirea în 2017 a unei tinere britanice, Chloe Ayling, care este top-model, informează AFP.

Curtea cu juraţi din Milano i-a recunoscut, de asemenea, lui Chloe Ayling dreptul de a primi o despăgubire, a cărei valoare urmează să fie stabilită, potrivit presei italiene.
"Acum, ea poate să îşi continue viaţa", a subliniat agentul top-modelului britanic, Adrian Sington. "Este dificil atunci când ai fost tratată de mincinoasă în presă, dar, de acum înainte, ea va putea să spună: 'povestea mea e nebunească, dar este adevărată'", a adăugat acelaşi agent.
Victimei, pe atunci în vârstă de 20 de ani, care a fost înşelată pentru a merge la Milano sub pretextul unei şedinţe fotografice, i-a fost administrată o injecţie cu ketamină, un analgezic folosit şi ca drog, înainte de a fi dezbrăcată şi transportată în portbagajul unui automobil până la o casă aflată într-o zonă rurală, în localitatea Borgial din nord-vestul Italiei.
Ea a mai spus că răpitorul, cu care a ieşit la cumpărături în timpul detenţiei sale, a dus-o apoi la Milano şi a eliberat-o în apropiere de sediul Consulatului britanic, motivat de faptul că tânăra avea un bebeluş.
În schimb, avocaţii polonezului afirmă că top-modelul a organizat acea răpire în colaborare cu Lukasz Herba, pentru a câştiga popularitate şi pentru a-şi relansa cariera profesională.
Dispoziţiile Curţii cu juraţi din Milano vor deveni publice peste un interval de 90 de zile.

Lasă un comentariu