Evenimentul zilei

Lun02182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

VIDEO// România, recomandată ca una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță de către Lonely Planet

10 August 2018 - 

Jurnalistul publicaţiei Loneley Planet, Jorge Oliviera, recomandă România ca una dintre cele mai frumoase destinații de călătorie.

Media

Printre recomandările lui se află Sinaia, unde a vizitat Castelele Peleş şi Pelişor; Castelul Bran, recunoscut ca locul lui Dracula; Braşov cu Biserica Neagră şi restaurantul La Ceaun unde se pot mânca meniuri tradiţionale româneşti; Sighişoara; Cluj-Napoca; Salina Turda, unul dintre cele mai spectaculoase locuri naturale pe care le-a văzut şi Sibiu, relatează Mediafax.

Pe drumul dintre Sibiu şi Bucureşti, jurnalistul de la Lonely Planet a făcut o oprire la Curtea de Argeş unde a văzut locul în care se află rămăşiţele lui Carol al II-lea.

Jorge Oliviera recomandă Bucureştiul pentru Casa Poporului, a doua cea mai mare clădire din lume, casa lui Ceauşescu, Muzeul Naţional de Artă, Ateneul Român. Ca locuri unde aţi putea mânca atât feluri tradiţionale româneşti, cât şi alte specialităţi, Oliviera recomandă Caru' cu bere, unde a mâncat papanaşi, Social 1, M60 şi Hanul cu Tei. „Cu siguranţă este un loc în care m-aş întoarce”, a scris jurnalistul pentru publicaţie.

 

Celelalte ţări de pe lista scurtă a jurnalistului sunt: Mexic, Peru şi Tunisia. 

Lasă un comentariu