Evenimentul zilei

Lun07222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles cercetează plângerile de agresiune sexuală formulate contra actorilor Seagal şi Anderson

10 August 2018 - 

Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles a anunţat că va cerceta noi plângeri de agresiune sexuală care vizează trei celebrităţi: producătorul de film Harvey Weinstein, actorul din filme de acţiune Steven Seagal şi actorul Anthony Anderson, protagonistul serialului TV de comedie "Black-ish", informează Reuters.

Agenţii de presă ai lui Weinstein şi Seagal nu au răspuns solicitărilor presei de a face comentarii pe această temă.
Acuzaţiile iniţiale formulate contra lui Weinstein în 2017 au stat la baza apariţiei mişcării #MeToo pe reţelele de socializare, în urma căreia multe persoane au acuzat public diverşi bărbaţi influenţi din afaceri, politică şi entertainment.
Steven Seagal, în vârstă de 66 de ani, star al unor filme de acţiune din anii 1980, precum "Under Siege", a primit cetăţenia rusă din partea preşedintelui Vladimir Putin în 2016, iar la începutul acestei luni a devenit reprezentant special al legăturilor umanitare ruso-americane.
Acuzaţiile care îl privesc pe Anthony Anderson, în vârstă de 47 de ani, au apărut pentru prima dată în mass-media americane în luna iulie.
The Blast, un site specializat în ştiri din industria de divertisment, afirmă că o femeie a depus o plângere la Poliţia din Los Angeles în care l-a acuzat pe Anderson, spunând că actorul a agresat-o anul trecut după ce ea a furnizat servicii de catering la o petrecere organizată de actor.
"Este regretabil că oricine poate să depună o plângere la Poliţie, indiferent dacă acuzaţia e falsă sau adevărată. Anthony respinge cu fermitate acea acuzaţie", au transmis ei.
Anthony Anderson a fost nominalizat luna trecută la premiile Primetime Emmy pentru interpretarea lui din serialul "Black-ish", în care joacă rolul liderului unei familii afro-americane.

Lasă un comentariu