Evenimentul zilei

Lun04222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Blockbusterul "The Predator" îşi face apariţia în forţă în cinematografele nord-americane Recomandat

14 Septembrie 2018 - 

Blockbusterul "The Predator" îşi face vineri apariţia în forţă pe marile ecrane nord-americane, aspirând să ocupe primul loc în box-office. Alte premiere ale acestui sfârşit de săptămână sunt thrillerul "A Simple Favor" şi dramele "White Boy Rick" şi "Lizzie", potrivit IMDB.

"The Predator" (2018) este o reinvenţie explozivă sub marca regizorului Shane Black. Din cele mai îndepărtate colţuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua franciză Predator. Acum, cei mai periculoşi vânători din univers sunt mai puternici şi mai letali ca niciodată. Doar o echipă de foşti soldaţi şi un profesor specializat în biologia evoluţionistă pot preveni sfârşitul rasei umane.
Din distribuţie fac parte Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay şi Thomas Jane.
Într-un alt fel de registru se încadrează "A Simple Favor", în regia lui Paul Feig. Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, "A Simple Favor" este un thriller plin de rătăciri şi trădări, secrete şi revelaţii, dragoste şi loialitate, crimă şi răzbunare.
Filmul prezintă povestea lui Stephanie, o vloggeriţă care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariţiei misterioase a celei mai bune prietene, Emily. După zile de căutări, Emily este găsită moartă. Încercând să dezlege misterul morţii sale, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoştea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soţul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări şi răsturnări de situaţie.
Protagonistele filmului sunt reputatele actriţe Blake Lively, Anna Kendrick, alături de Eric Johnson.

Lasă un comentariu