Evenimentul zilei

Sam10192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

A supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat în cascada Niagara

11 Iulie 2019 - 

Un bărbat care s-a aruncat voluntar în mijlocul puternicelor căderi de apă ale cascadei Niagara a fost găsit în siguranţă la peste 50 de metri în aval, a anunţat poliţia canadiană, relatează AFP.

Poliţia din cadrul Niagara Parks a primit un apel la ora locală 04:00, care semnala prezenţa unui "om în situaţie de criză" în amonte de faimoasele căderi de apă.
La sosirea poliţiei, persoana respectivă escalada barierele de protecţie şi apoi s-a aruncat în apă, au precizat autorităţile într-un mesaj publicat pe Twitter.
În urma căutărilor efectuate la baza cascadei, bărbatul a fost găsit în siguranţă pe o stâncă "cu răni care nu prezentau un risc pentru supravieţuirea sa" şi a fost transferat apoi la spital pentru îngrijiri, a indicat poliţia.
Bărbatul, care s-a aruncat în apă din partea canadiană a cascadei Niagara, la graniţa cu Statele Unite, a supravieţuit unei căderi de aproximativ 57 de metri.
Identitatea sa nu a fost dezvăluită de poliţie.
Este a doua persoană care a reuşit să supravieţuiască, fără elemente de protecţie, după o cădere în cascadă, după un american care a avut o tentativă de sinucidere în 2003, potrivit canalului canadian CBC.

Lasă un comentariu