Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Compania Samsung Electronics a lansat noul smartphone Galaxy A30s

17 Octombrie 2019 - 

Samsung Electronics a lansat noul smartphone Galaxy A30s care combină în el tehnologii avansate și un design original – pe spatele dispozitivului este aplicat un efect holografic futurist, ceea ce îi conferă telefonului un stil cu adevărat neobișnuit.

Testează posibilitățile pe care ți le oferă ecranul HD + Super AMOLED de pe smartphone-lui Galaxy A30s. Display-ul fără margini și cu dimensiunea de 6,4 inchi îți oferă condiții nelimitate să privești videoclipurile tale preferate, să te joci în cele mai moderne jocuri sau chiar să faci transmisiuni live.
Camera triplă a lui Galaxy A30s îți permite să surprinzi cele mai importante și rapide momente din viața ta. Modelul Galaxy A30s de la Samsung are, pe partea din spate, o cameră cu trei senzori care ajută la crearea capodoperelor artistice. Este vorba de camera principală de 25 MP situată în centru, camera ultrawide de 8 MP ideală pentru fotografia de peisaj, care îți oferă posibilitatea să realizezi fotografii sub un unghi de 123 de grade, o performanță similară cu capacitatea ochiului uman. Datorită camerei de 5MP cu efect de adâncime îți va permite să te focusezi pe obiectul cel mai important din cadru, având efect de estompare a fundalului.
Rapiditatea dispozitivului este asigurată de procesorul Cortex-A53 cu opt nuclee, în timp ce comenzile tale vor fi îndeplinite mai ușor cu ajutorul memoriei operative de 3 sau 4 GB. Memoria internă îți oferă un spațiu suficient de stocare de 32 sau 64 GB; totodată, ai posibilitatea să lărgești spațiul de memorie cu un Micro SD de până la 512 GB.
Galaxy A30s este dotat cu un sistem de protecție de ultimă generație. Este vorba de sistemul de securitate Samsung Knox integrat în hardware-ul și software-ul telefonului, care îți protejează dispozitivul de viruși din momentul în care dispozitivul este pornit.

Lasă un comentariu