Evenimentul zilei

Sam01202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Pasărea care a încetinit trenul. În Marea Britanie traficul feroviar a fost întârziat cu 30 de minute, după apariția unei lebede pe calea ferată

11 August 2017 - 

Deși nu a fost vorba despre un elefant, așa cum au subliniat utilizatorii de internet, prezența unei lebede pe calea ferată a provocat întârzieri de circa 30 de minute, joi, pe un traseu de tren din Marea Britanie, relatează AFP.

 

Lebăda albă, proprietate a coroanei britanice, a fost văzută între Egham și Ashford (vest de Londra) în jurul orei locale 07.30, exact la ora de vârf, provocând întârzieri care au afectat sosirea trenurilor în gara londoneză Waterloo, potrivit companiei South West Trains, care deservește sud-vestul Angliei.

South West Trains a anunțat circa o oră mai târziu că animalul a fost luat de pe calea ferată și a fost dat în grija celor responsabili. Totul a durat însă prea mult din punctul de vedere al unora dintre călători, care nu s-au sfiit să-și posteze părerile pe rețelele sociale.

"Cât timp îți trebuie să ridici o lebădă? Nu este totuși un elefant", a postat pe Twitter Nish Mahajan.

O lebădă pe calea ferată... "Și credeți că șeful meu va crede asta?", a întrebat la rândul ei Ellie Kishore.

Un alt internaut, Harry, a propus utilizarea sirenei trenului pentru a speria lebăda și a o face să fugă, iar Capucho a recomandat chiar ca trenul "să treacă peste" pasăre.

Întâmplarea face că, doar câteva ore mai târziu, South West Trains a anunțat o încetinire a traficului în sud din cauza prezenței vacilor pe calea ferată. "Dimineață lebede și acum vaci? Animalele ne atacă?", a comentat la rândul lui Dimitar pe Twitter.

Lasă un comentariu