Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Cum e o persoană în funcție de prima literă a numelui

03 Octombrie 2017 - 

Prima litera a numelui va poate ajuta sa aflati mai multe lucruri despre o persoana.

A

 

O persoana al carei nume incepe cu litera A, iubeste cu sinceritate si cauta mereu sa surprinda. Mai mult decat atat, este o fire romantica si pasionala, grijulie, dar poate fi foarte periculoasa daca o raneste un barbat, scrie Bewoman.ro.

 

 

 

 

B

 

In cazul in care prima litera a numelui este “B”, trebuie sa stiti ca aceasta este o persoana mai restransa si mai impulsiva. Isi exprima iubirea numai daca aceasta ii este impartasita.

 

 

 

C

 

Aceasta persoana are o personalitate mai complexa, care are nevoie de mai multa intelegere si sprijin. In unele cazuri, este prea distrasa si este o fire cu multe obligatii.

 

 

 

D

 

Acest om este foarte serios si ii place in prealabil sa-si asigure o situatie materiala buna. Pentru el, munca si cariera sunt pe primul loc, astfel incat va fii foarte matur cand se va casatori.

 

 

 

E

 

Este o persoana care isi exprima dragostea si caruia ii place sa faca surprize romantice. Este timid si retras, dar isi face usor prieteni.

 

 

 

F

 

Fiti atent cu acest om! El stie cum sa farmece o femeie cu diverse pretexte si munciuni frumoase.

 

 

 

G

 

Orice persoana va fii norocoasa daca va avea o relatie cu cineva al carui nume incepe cu litera G. El este un om care stie cum sa iubeasca si sa aiba grija de familia lui.

 

Citeste continuarea sfatulparintilor.ro.

Lasă un comentariu