Evenimentul zilei

Ma02202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

VIDEO. Se teme de fluturi dar mămâncă insecte. O vedetă superbă și-a șocat fanii abordând "preparatele" ca pe nişte bomboane

30 Ianuarie 2018 - 

Actrita Nicole Kidman are o aversiune față de fluturi, informează Ananova. Potrivit site-ului imdb.com., actrița australiană și-a dezvoltat această fobie în copilărie, iar în ciuda numeroaselor încercări nereușite de a rezolva această problemă, ea tot nu poate suferi aceste insecte. Cu toate astea, actriţa australiană a mărturisit că îi place să mănânce insecte şi a şi demonstrat acest lucru, într-un proiect video realizat de revista Vanity Fair.

Media

 Kidman a declarat: "De multe ori când mă întorceam de la școală, cel mai mare fluture sau un gigantic fluture de molie era așezat pe poarta din fața casei noastre. Săream peste gard sau mă furișam pe o intrare laterală, orice, numai să nu fiu nevoită să intru pe poartă. Am încercat să trec peste asta. Am pășit într-o cușcă plină de fluturi mari de la Muzeul American de Istorie Naturală, iar insectele se așezau pe mine, dar tot nu a mers. Pot să sar cu parașuta, pot să fiu acoperită de gândaci, dar nu suport atingerea de corpul fluturilor"

Cu toate astea, actriţa australiană Nicole Kidman, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că îi place să mănânce insecte şi a şi demonstrat acest lucru, într-un proiect video realizat de revista Vanity Fair. Ea a făcut o demonstraţie a acestui "talent" ascuns al său când a participat la proiectul video "Secret Talent Theatre" al revistei Vanity Fair.

În acest videoclip, Kidman, îmbrăcată foarte elegant, într-un decor pe măsură, se serveşte din patru feluri de insecte, cu ajutorul unor beţişoare chinezeşti, consumându-le cu zâmbetul pe buze. Mai precis, abordează "preparatele" ca pe nişte bomboane, informează Mediafax.

Din meniu au făcut parte nişte larve albastre vii - "extraordinare", a declarat actriţa -, nişte viermi cu gust "fructat", după părerea acesteia, nişte greieri şi cosaşi prăjiţi.

"Vă spun, aş câştiga emisiunea Supravieţuitorul, a mai spus actriţa.

"Ca detaliu secundar... două miliarde de oameni din lumea asta mănâncă insecte, iar eu sunt unul dintre ei", a spus actriţa la începutul filmărilor.

Potrivit unui raport recent al ONU, consumul de insecte este benefic, acestea fiind "foarte nutritive, o sursă sănătoasă de grăsimi, proteine, vitamine, fibre şi minerale".

Lasă un comentariu