Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Vizionat de peste 16 milioane de ori. Un VIDEOCLIP LIVE în care se transmiteau imagini cu ''superluna'' aflată pe cerul din Grecia s-a dovedit a fi FALS.

02 Februarie 2018 - 

Un videoclip live în care se transmiteau imagini cu ''superluna'' aflată pe cerul din Grecia s-a dovedit a fi doar o imagine la care a fost adăugat sunetul vântului, scrie Descoperă.

Respectivul clip a fost urmărit de 16 milioane de ori pe parcursul a patru ore. Aparent, deşi era un videoclip fals, Facebook nu a detectat acest aspect chiar dacă unele persoane au afirmat în comentarii că imaginile nu sunt live.

În transmisia live se vedea o imagine nemişcată cu luna deasupra Templului lui Poseidon, ce a fost realizată de un copil de nouă ani. Conform CNN, imaginii i-a fost adăugat sunetul vântului pentru a părea reală. Videoclipul se afla pe primele poziţii atunci când utilizatorii reţelei sociale căutau termenul de ''supermoon''.

Videoclipul live a fost publicat pe pagina ''EBUZZ'' care deşi a publicat de puţine ori din noiembrie 2016 până în prezent are 250.000 de urmăritori.

 

Lasă un comentariu