Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

(VIDEO) “Prințul negru”, presupusul satelit al extratereștrilor, a fost distrus. Legenda spune că acesta a fost lansat în spațiu acum 13 mii de ani. Detalii, AICI

21 Martie 2017 - 

Ufologii (cercetătorii ai OZN) din echipa Secure Team 10, au publicat un video, în care, spun ei, este înregistrată distrugerea vechiului satelit al extratereștrilor, "The Black Knight”. Conform legendei, obiectul a fost plasat de civilizațiile de pe alte planete pe orbita pământului acum 13 mii de ani, pentru a urmări viața locuitorilor de pe Terra. 

Media

Adepții teoriei conspirației cred că existența satelitului misterior a fost descoperit de celebrul inginer, Nikola Tesla, încă în 1932. Se mai spune că extratereștrii, grație acestui obiect, vedeau viața noastră ca în palmă vreme de mii de ani. 

Din secvențe, se vede cum o corabie se ciocnește de “Prințul negru”, după care acesta se trasformă într-un mic punct de lumină. Autorii filmului susțin că extratereștrii încearcă să se salveze pe o navă spațială. Cum a ajuns materialul filmat pe mâinile ufologilor, nu se știe. 

 

Lasă un comentariu