Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

LIFE STORY: copilul cu două fețe, căruia medicii i-au prezis moartea la naștere, a împlinit 13 ani //VIDEO//

06 Iunie 2017 - 

Tânărul american Tracy Johnson, care s-a născut cu o boală rară a craniului, a împlinit 13 de ani. Încă de la naștere, medicii i-au prorocit băiatului cu două fețe că va muri la scurt timp. În ciuda tuturor prognozelor, Johnson se restabilește. În lume, există cca 40 de persoane cu o astfel de maladie, anunță Sun. 

Johnson s-a născut cu capul “divizat”. Băiatul se dezvoltă mai greu decât semenii săi și suferă de convulsii. În urma unui tratament îndelungat, cantitatea de accese suportate de copil zilnic, s-au micșorat - de la 400 la 40. 

Părinții băiatului, Brandy și Joshua, nu încetează să se lupte pentru viața copilului, deși mulți medici nu înțeleg prin ce minune Tracy a reușit să supraviețuiască. Tânărul locuitor din Missouri a suportat mai multe intervenții chirurgicale pentru a-i fi eliminată „despicătura“ din craniu.

În plus, el folosește în mod regulat marijuană medicală.

Tatăl lui spune că nu va ceda. “Nici nu vă puteți imagina câtă ură îndurăm zilnic. Mulți ne cer să-l izolăm pe Tracy de societate sau chiar să-l eutanasiem. E groaznic! Dar noi continuăm să povestim lumii cu mult calm despre băiatul nostru, în speranța că ne va înțelege”, a relatat Joshua. “Menirea nostră este să-i oferim fiului totul. Și, în primul rând, dragoste și grijă”, a mai spus el. 

Vezi VIDEO aici: https://www.thesun.co.uk/living/3734564/boy-born-with-two-faces-celebrates-13th-birthday/

Lasă un comentariu