Evenimentul zilei

Mie10172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

O ISTORIE TRISTĂ. Băiețelul, care s-a născut fără năsuc, a murit la doi ani. Părinții n-au putut aduna bani pentru a-l salva

07 Iunie 2017 - 

Timothy Eli Thompson din SUA, băiețelul care s-a născut fără nas, a murit la vârsta de doi ani. Despre evenimentul trist a anunțat tatăl lui, Jeremy Finch, pe pagina sa de Facebook. 

„Micul nostru prieten a decedat noaptea trecută. Nu voi înțelege niciodată de ce ne-a fost dat să trecem prin asta și durerea din sufletul meu va domina mult timp. Dar sunt recunoscător că acest copilaș frumos a existat în viața mea”, a notat el. 

Arinia, sau absența congenitală a nasului este o patologie foarte rară și este întânită la unul din 197 milioane de noi-născuți. În lume, sunt înregistrați 36 de astfel de copii. 

La a cincea zi de la venirea pe lume, Eli a suportat o traheotomie, grație căreia putea respira mai ușor. Drept că băiatul multă vreme n-a scos niciun sunet, părinții având grijă de starea bebelușului. 

Medicii erau gata să-i facă operație și să-i „dăruiască” un năsuc băiatului, dar părinții nu au reușit să adune suma necesară de bani. 

 

Lasă un comentariu