Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Se caută o bonă într-o casă cu fantome. Cine are nervii tari, SĂ CITEASCĂ mai departe și poate se angajează

16 Iunie 2017 - 

O familie din Scottish Borders a publicat un anunț, prin care caută o bonă pentru copii și unde menționează sincer, că locuința în care trăiesc, e bântuită de fantome. 

Mesajul a fost postat pe cel mai mare site britanic de căutare a personalului pentru îngrijirea copiilor, Childcare.co.uk. Îngrijirea celor doi fii de 5 și, respectiv, 7 ani, este remunerată cu 50 mii lire sterline pe an (mai mut de 60 mii dolari). În plus, bona va locui în casa cuplului, despre care spun că e o “clădire istorică, spațioasă, draguță și cu priveliști încântătoare”, scrie Telegraph. 

În același timp, angajatorii au comunicat că stau în acest cămin de 10 ani. Înainte de a-l cumpăra, au fost avertizați că e bântuit de fantome, dar soții au decis, totuși, să achiziționeze casa. Între timp, cinci bone au renunțat la serviciu, motivând că de vină sunt fenomenele paranormale, care au loc – sunete ciudate, sticle sparte, mobila care se mișcă singură și multe altele. Stăpânii spun însă că n-au observat nimic ieșit din comun. 

Directorul executivul al site-ului Childcare.co.uk, Richard Conway, a confirmat că anunțul este unul veritabil și și-a exprimat speranța că se va găsi cineva, care va fi gata să accepte jobul. Potrivit lui, familia menționată susține că nimeni n-a avut de suferit de pe urma fenomenelor supranaturale. 

 

Lasă un comentariu