Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Șoferii din Australia evită traseul Wakehurst Parkway din cauza FANTOMELOR UCIGAȘE. Detalii înfiorătoare, AICI

19 Iunie 2017 - 

Presa din Australia scrie despre misterioasa șosea, care leagă orașele Sifors și Narrabeen, statul New South Wales. Oamenii se tem să se deplaseze pe acest drum din cauză că, potrivit unor zvonuri, este bântuit de fantome, care provoacă accidente. Ei consideră că este vorba de spiritul a două femei, care au decedat în această zonă, scrie Daily Telegraph. 

Pe traseul Wakehurst Parkway au avut loc mai multe fenomene supranaturale. Șoferii spun că ușile la mașini se deschid singure și că alarmele țiuie din bun senin. Radiourile cântă și se opresc brusc, și asta nu e cel mai grav. Cel mai mult, șoferii locali se tem de fantomele a două femei care, potrivit martorilor, apar nopțile pe șosea. 

Potrivit unei legende, cea mai mare dintre ele este o călugăriță scoțiană, ucisă pe Wakehurst Parkway acum 50 de ani. Însoțitoarea ei, tănâra Kelly, a fost omorâtă aici în 1970. Fata făcea autostop și unul dintre cei, care s-a oferit s-o ia în mașină, era un maniac. 

Se povestește că ambele duhuri apar în oglinzile retrovizoare ale mașini care trec pe autostradă, și pot genera accidente, dacă nu sunt alungate la timp.  

Există și alte istorii legate de această porțiune de drum. Una e că urșii au mușcat câteva persoane, iar în pădurile de pe marginea șoselei, acum mulți ani, se ascundeau bandiții fugari. 

Oricare ar fi adevărul, cert e că autoritățile nu se grăbesc să blocheze traseul înfiorător. 

 

 

Lasă un comentariu