Evenimentul zilei

Sam02232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

(18+)VIDEO// Părinții unei fete au trecut prin momente de groază, când și-au văzut bebelușul născut. Copilul avea două trupuri, patru mâini și patru picioare. ATENȚIE! IMAGINILE VIDEO SUNT ȘOCANTE!!!!

26 Iunie 2017 - 

Într-o maternitate din orașul indian Lakhisarai, statul Bihar, s-a născut o fetiță cu două trupuri, patru mâini și patru picioare. Medicii nu pot explica apariția pe lume a unui copil cu atâtea anomalii, iar părinții abia de și-au revenit din șoc, anunță Daily Record. 

Media

Tatăl și mama copilei, fermieri într-un sat din vecinătate, au povestit că sarcina a decurs fără complicații și nici nu se așteptau să nască un copil bolnav. Bebelușul a fost internat de urgență la terapie intesivă, dar medicii n-au putut să-l salveze. Cuplul consideră că moartea este, probabil, cea mai bună soluție pentru fetița cu atâtea defecte. 

“Dacă ar fi supraviețuit, fiecare zi ar fi fost ca o altă moarte. Ar fi suferit toată viața. Poate e mai bine că a scăpat de durere”, a povestit mama, Savita Devi. Tatăl, Suresh Peel, crede că Dumnezeu i-a pedepsit pentru păcatele comise în viețile anterioare. 

Doctorii au menționat că, din cauza malformațiilor, fetița nu avea șanse să rămână în viață. 

 

Lasă un comentariu