Evenimentul zilei

Mie05222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

S-a prăbușit sub pământ în timpul somnului. Despre o femeie din China este vorba. Detalii, mai jos

27 Iunie 2017 - 

În China, continua căutările femeii, care, în timpul somnului, s-a părbușit într-un canal de scurgere, apărut din senin sub casa ei. Incidentul a avut loc într-un sat din apropierea orașului Shichzhulin, din provincia Hunan. Dispariția lui Chen Tszyaoyan, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperită de soțul ei dimineață, anunță South China Morning Post.

Acesta a văzut în camera soției o gaură cu un diametru de cca trei metri, iar Chen lipsea. Patul, pe care dormea, a rămas pe loc, din locuință dispărând frigiderul și ventilatorul. Salvatorilor, veniți la fața locului, bărbatul le-a povestit că, în urmă cu câteva ore de la incident, a auzit un zgomot puternic, dar a crezut că a căzut un copac în stradă. 

În încercarea de a găsi femeia, serviciile avizate au intrat la 15 m sub pământ, dar fără niciun rezultat. Operațiunea de salvare a fost stopată provizoriu din cauza pericolului de prăbușire. În plus, în urma săpăturilor, și acareturile au prins a cădea în colaps. 

Potrivit specialiștilor, canalul apărut are o explicație: sub casă, există mai multe peșteri și albii ale râurilor. A construi pe acel teren o locuință însemna din start pericol.

 

Lasă un comentariu