Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

O formație din prima ligă franceză de baschet este obligată să dispute două partide în aceeași zi. Bine că nu la aceeași oră

01 Noiembrie 2017 - 

Limoges, echipă din prima ligă de baschet franceză, este pusă în postura de a disputa două partide în aceeași zi, 7 noiembrie, împotriva celor de la Hyeres-Toulon, în Cupa Franței, și contra lituanienilor de la Lietuvos Rytas, în deplasare, în Eurocup.

Conducerea lui Limoges a fost surprinsă când a văzut programarea partidei de Cupă și a încercat reprogramarea acesteia pentru data de 28 noiembrie. S-au lovit de refuzul Federației, iar marți, 7 noiembrie, vor trebui să dispute două partide. Prima, în Lituania, în Eurocup, de la ora 19:00, iar două ore mai târziu ar trebui să încerce să se califice în șaisprezecimile de finală ale Cupei Franței, scrie gsp.ro.

„Federația nu a luat în calcul cererea noastră de a reprograma meciul. Se pare că partida nu putea fi plasată în altă dată din cauza pauzei internaționale, în care Franța întâlnește reprezentativa Bosniei. Nu am găsit altă dată, mai ales că sala noastră este rezervată în perioada 6-12 noiembrie pentru un turneu de tenis”, a declarat directorul sportiv al clubului Limoges, Olivier Bourgain, citat de Lequipe.

 

Lasă un comentariu