Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Că nu suntem singuri, bănuiam de mult. Dar chiar să fim folosiți pe post de cobai? Trăim într-o hologramă controlată de extratereştri, susţine un reputat cercetător din cadrul NASA

07 Noiembrie 2017 - 

Printre ipotezele cu privire la formarea Pământului, în prezent a fost adăugată una alternativă propusă de un cercetător cunoscut din cadrul NASA. Acesta sugerează că omenirea se află într-o hologramă gigantică creată de specii avansate de extratereştri.

Multe persoane asociază ideea de lume simulată cu cea a filmului Matrix, în care personajul principal realizează că rasa umană se află într-un simulator gigant manipulat de forţe externe. Conform Medium, prima persoană care scoate teoria din domeniul cinematografiei şi o aplică lumii reale este profesorul Nick Bostrom, de la Universitatea Oxford. 

Teoria este susţinută de mai mulţi specialişti, precum Rich Terrile, director al Centre for Evolutionary Computation and Automated Design din cadrul NASA, care a propus de asemenea că planeta noastră este controlată de un programator. Cu alte cuvinte, întreaga lume în care trăim este o hologramă, iar tot ce se află în jur este un tip de realitate digitală, asemănătoare cu cea din Matrix . 

''În prezent, supercomputerele NASA funcţionează la o viteză dublă faţă de cea a creierului uman... dacă realizăm un calcul simplu prin intermediul Legii lui Moore (care susţine că în decursul a doi ani computerele îşi pot dubla puterea), vom descoperi că supercomputerele vor putea comuta viaţa unei persoane pe parcursul a 80 de ani, inclusiv orice gând al acesteia. Mecanica cuantică, particulele nu au o stare definită, doar dacă acestea nu sunt observate... De-a lungul timpului, mulţi teoreticieni au încercat să explice acest fenomen. Una dintre explicaţii fiind că trăim într-un simulator, prin care vedem ceea ce ne dorim să vedem atunci când avem nevoie',' a declarat Rich Terrile. 

Această teorie ar putea explica multe dintre misterele care îi intrigă pe cercetători, filosofi şi autorităţile religioase de ani de zile. 

Sursa: descopera.ro

 

Lasă un comentariu