Imprimă această pagină

Chiar există? Un fost ministru canadian susține că Illuminati într-adevăr conduc lumea din umbră

14 Februarie 2018 - 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea secretă Illuminati.

Paul Hellyer a precizat că Illuminati există şi conduc lumea din umbră, aceştia câştigând „trilioane” de dolari de pe urma industriei petroliere, informează The Sun.

Fostul ministru, în vârstă de 94 de ani, a mai adăugat că membrii bogaţi ai Illuminati poarta războaie inutile şi pun accent pe profit decât să se concentreze asupra mediului înconjurător și a schimbărilor climatice. 

Hellyer a afirmat că acest grup ar avea tehnologia necesară pentru a stopa efectele schimbării climatice, dar nu o folosesc din cauza faptului că majoritatea membrilor Illuminati au obţinut profituri uriaşe datorită industriei petroliere.

Illuminati ar fi un grup format din oameni influenţi, iar adepţii „teoriei conspiraţiei” susţin că aceştia controlează din umbră economia mondială. De asemenea, fostul ministru a mai spus că „cel puţin patru specii extraterestre” vizitează Pământul de câteva decenii, iar autorităţile comunică des cu ambasadorii acestor specii, scrie stirileprotv.ro.

 

 

Natalia Hadârcă

Articole recente - Natalia Hadârcă

Articole înrudite