Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Patriarhul Daniel, somat de Fisc să-şi plătească impozitele şi taxele!

04 Noiembrie 2018 - 

Din acest an, Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele, au dezvăluit reporterii ştirilekanald.ro. Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, al cărui nume este Ciobotea Dan Ilie, are domiciliul în Bucureşti, însă el apare pe o listă publicată de “Municipiul Lugoj-Direcţia Economică-Serviciul Impozite şi Taxe”, adică Fiscul din localitatea din judeţul Timiş.

„În temeiul art. 47 alin.(5) din codul de procedură fiscală din 2015, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, comunică, că au fost emise acte administrativ fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv al Fiscului din Lugoj. Pe numele Ciobotea Dan Ilie există o decizie de impunere din 30 martie 2018, iar anunţul colectiv a fost emis pe 11 iunie 2018.

Din document reiese că Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. Este posibil ca acesta să aibă pe numele său bunuri imobiliare în Lugoj, pentru care nu a plătit taxele datorate la bugetul de stat. Patriarhul este născut în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, însă s-a mutat la Lugoj, împreună cu familia, în adolescenţă. De altfel, Preafericitul Daniel a învăţat între 1967 şi 1970, în ultimii trei ani de liceu, la Liceul "Coriolan Brediceanu" din Lugoj.

Lasă un comentariu