Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

BREAKING NEWS. Pacienta suspectă de CORONAVIRUS de la Suceava, primele rezultate! Recomandat

08 Februarie 2020 - 

Femeia care s-a întors în urmă cu puțin timpo din China și care prezenta simptomele infecției cu noul virus a primit diagnosticul medicilor.


Ministerul Sănătății a fost informat de reprezentanții Institutului National de Boli Infecțioase Matei Bals că, probele pacientei de 33 de ani din Suceava internată in Spitalul de Boli Infecțioase din Iași sunt negative pentru gripa si noul coronavirus, deci, tanara nu este infectata cu noul coronavirus ci gripă sezonieră, de tip AH3, notează www.evz.ro

In aceste conditii, medicii infectionisti din unitatea sanitara ieșeană vor decide externarea sau tratament de specialitate pentru alte afectiuni, daca este cazul.”, a transmis Ministerul Sănătății.

Pe altă parte, bilanțul victimelor făcute de coronavirus provoacă frisoane. Numărul morților crește vertiginos
Coronavirusul face tot mai multe victime în China. Vineri, 86 de pacienți din Wuhan au decedat, anunță autoritățile medicale chineze.

Numărul total al oamenilor care au murit în China a ajuns la 722. La aceste date catastrofale se adaugă și cele două decese înregistrate în afara Chinei, unul în Filipine și unul în Hong Kong, astfel că numărul total al morților este acum de 724.
Vineri seară, în China fuseseră confirmate 34.546 de cazuri de îmbolnăvire. Din cele peste 34.000 de cazuri confirmate, 6.101 persoane se află în stare critică, iar alte 2.050 au fost externate după ce s-au însănătoșit, relatează CNN.

Numărul deceselor provocate de noul virus 2019-nCoV  l-a depășit acum pe cel al persoanelor care au murit de SARS în partea continentală a teritoriului chinez şi la Hong Kong, în 2002-2003, care s-a ridicat la aproximativ 650.

Lasă un comentariu