Evenimentul zilei

Ma05222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
21 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Oamenii cu suflet mare sunt putini pe lumea asta, iar atunci cand ii intalnesti trebuie sa faci tot posibilul sa ii pastrezi prin preajma. Pentru ca e mare lucru sa ai parte de o persoana iubitoare, darnica, altruista, care sa te inteleaga.

20 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Bani, dragoste și sănătate reverză stelele pentru cele mai norocoase zodii.

19 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 Acasă, printre membrii familiei este mare zarvă. Probabil, pentru că ești foarte concentrat pe segmentul profesional, ai lăsat cumva în umbră casă și pe cei dragi. Astfel că reproșurile celorlalți sunt fondate. Sunt momente bune pentru a liniști și lămuri lucrurile în plan familial. Dacă le explici membrilor familiei, nevoia ta accentuată de a te remarcă la serviciu vei fi înțeles și chiar spirjinit pe alocuri. 

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Nivelul ambițiilor este ridicat. Nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența prin toate mijloacele nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. Săptămâna este destul de bună din punct de vedere profesional.

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Pot sa spuna adio problemelor financiare, caci in urmatoarele zile ii va lovi norocul, astfel ca vor ajunge sa intoarca banii cu lopata. Practic, vor trece brusc la un alt nivel, iar satisfactia va fi pe masura.

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 Încearcă să nu fii atent la emoții astăzi, dar să le oferi ocazia de a-ți petrece timpul în lumina reflectoarelelor. Poți găsi o soluție prin care să îți acoperi adevăratele sentimente pe care le ai. Asigură-te că te exprimi deschis și corect. În același timp, nu dorești să fii atât de dramatic încât să arunci lucrurile în afară proporției. 

17 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Fiecare barbat isi doreste alaturi o femeie cu care sa se poata mandri in orice situatie. O femeie eleganta, rafinata, culta, care sa stie si sa se imbrace, dar si sa vorbeasca. Cu alte cuvinte, sa fie o doamna.

17 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Mentalul este vulnerabil astăzi, astfel că este posibil să te necăjească orice discuție. Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să vorbească cu ține sau să te invite în călătorii pe distante scurte. Pe de altă parte este rost de a asimila informații noi utile în segmentul profesional. Ar fi bine să iei aminte la spusele celorlalți, pentru că îți vei lămuri necunoscutele adunate de ceva vreme. 

16 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Toată lumea care s-a născut în această zodie sau care a iubit un astfel de nativ știe că încăpățânarea este trăsătura dominantă a Taurului. Chiar dacă asta îl face, în unele momente, adorabil, tot încăpățânarea îl face pe Taur greu de dus în fața altarului. Nu pentru că el nu își dorește asta, ci pentru că este greu pentru cineva, oricât de îndrăgostit ar fi, să își petreacă viața în dezbateri.

16 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

E greu sa le fii pe plac si cu atat mai putin ele nu vor reusi sa se integreze intr-un grup. De vina este rautatea de care dau dovada. Vorbim despre cele mai ale dracului zodii, despre acei oameni care nu au niciun Dumnezeu si pentru care a face rau este o politica de viata de la care nu se abat.

16 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să amânați o călătorie în interesul familiei, din motive financiare. Este momentul să va gândiți la proiecte ambițioase, pe termen lung. Spre seară, este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Va sfătuim să țineți cont de contextul astral al zilei, care este defavorabil interacțiunilor sociale. Dacă nu va puteți eschivă, fiți cât mai diplomat și evitați orice subiect de discuție care ar putea conduce la ceartă.

15 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Pentru nativul Berbec, relațiile amoroase sunt frumoase doar la început. Atunci e fiorul iubirii, fluturii în stomac care vin și pleacă. Când intervine monotonia, nativul Berbec pare să se plictisească și să își dorească o nouă provocare. Îi place să cunoască oameni noi alături de care să se distreze. Preferă o relație pe termen scurt dar intensă în detrimentul uneia lungi și lipsită de pasiune.

15 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Sunt femei a caror varsta este greu de ghicit si asta intrucat se mentin foarte bine chiar si la a doua tinerete. Ba chiar ajung sa arate mai bine dupa ce au trecut de 40 de ani! Aceste femei fara varsta sunt nascute cu precadere in urmatoarele 3 zodii:

15 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Berbecul în această zi va încerca în toate felurile să scape de starea iritativă pe care o are. Este o zi fără rezultate productive în afacerile personale şi profesionale, totul din cauza acestei probleme. Dacă nu găsiţi o modalitate prin care să vă înveseliţi şi să vă binedispuneţi, riscaţi să vă descărcaţi nervos chiar şi pe colegii dumneavoastră care nu au nicio vină şi veţi strica toate activităţile de echipă la care aţi lucrat până acum.

Pagina 1 din 68