Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi plină de surprize frumoase, mai ales în dragoste. Zâmbetele şi atitudinea pozitivă vor fi prezente în această zi în viaţa fiecărui nativ. Există posibilitatea să primiţi o veste extraordinară din partea persoanei iubite, mai ales dacă ar însemna ca familia să se mărească cu încă un membru.

15 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de activități obositoare nu atât la locul de muncă, cât acasă sau in grupul de prieteni unde vor fi foarte solicitați și li se va cere ajutorul în diferite situații. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se suprasolicite deoarece, în continuare, la capitolul sănătate sunt destul de vulnerabili.

14 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi productivă, liniştită şi benefică, mai ales în sfera afacerilor. Aveţi şanse mari să fiţi răsplătiţi pentru munca exemplară depusă la serviciu. Fiţi activi, daţi dovadă de profesionalism şi veţi observa rezultatele. În dragoste anumiţi nativi vor avea parte de surprize frumoase. O excursie în doi, departe de aglomeraţia oraşului, o promisiune pe viaţă sau un cadou pur şi simplu perfect. În general, o zi bună din toate punctele de vedere.

13 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de evenimente neașteptate de natură să le pună la încercare relația cu niște prieteni. Nativii nu vor ști ce decizie să ia și în ce direcție să ducă un dialog și nu este exclus ca unele relații, mai dificile, mai puțin închegate să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă mai multă grijă vizavi de persoanele cu care se află în parteneriate, deoarece și acestea pot suferi modificări cu repercusiuni mai puțin plăcute pentru nativi.

12 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Vin momente cruciale în dragoste, în care se iau decizii importante cu privire la viitor. Va fi totul sau nimic, iar cine vrea o relație serioasă trebuie să-și asume și responsabilități. Pe plan profesional vor fi bani în plus la salariu, însă doar pentru zodiile care au curaj să ceară. 

10 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Acest final de săptămână vine cu surprize plăcute pentru anumite zodii care vor avea ocazia să se întâlnească cu prieteni pe care nu i-au văzut de mult.

09 Noi 2018
Publicat în Horoscop

BERBEC
Eşti invitat să te alături unei acţiuni, unui proiect din care ai şi tu multe de câştigat, dar totuşi, înainte de a culege roadele, trebuie să şi contribui cu ceea ce ştii să faci tu cel mai bine.
Rezultatele foarte bune ale acestei afaceri apar din cooperare, completându-te reciproc cu cei care au şi ei un rol de jucat aici. Singuri, fiecare separat, nu aţi ajunge la aceleaşi roade excelente, dar aşa, punând mână de la mână, umăr lângă umăr, idee lângă idee, iese un plan colectiv de toată frumuseţea care va mulţumi pe toată lumea care participă echitabil. Poate se lasă şi cu bani, dar şi aceştia se împart, nu doar eforturile!

08 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu adevărat extraordinară în dragoste. Fie că e vorba de prima iubire sau o nouă cucerire, lucrurile se desfășoară cu o viteză uluitoare pentru unele zodii. Pe planul carierei sunt probleme de rezolvat, dar și mulți bani la mijloc. Cu atenție și răbdare toate vor decurge conform planului.

07 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Berbec un interes aparte pentru zona financiară. Nativii vor avea timp două săptămâni să rezolve o situație legată de o sumă de bani care are legătură cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri și nu este exclus să demareze proiecte noi care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care pot încerca să-i păcălească.

06 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

În dragoste, unele dorințe trebuie analizate cu atenție astăzi, pentru că este posibil să nu mai corespundă realității și să se transforme în obsesii. Pe planul carierei și al banilor, lucrurile merg excelent, atât timp cât reușiți să evitați persoanele cu intenții ascunse.

05 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec
Poate fi o zi obositoare, dacă vei alege să te ocupi de cei din jur, în loc să îți rezolvi propriile probleme. Puțin mai multă amabilitate ar putea îmbunătăți orice relație.

04 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Horoscopul din 4 noiembrie vă recomandă să vă detașați de treburile cotidiene. E cea mai bună perioadă pentru a socializa, a studia sau a călători. Ce zodie e susținută de astre pentru o perioadă de un an, de acum încolo. Fericirea începe din 4 noiembrie.

03 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți în apele lor, iar oboseala și-ar putea spune cuvântul. Nativii vor folosi timpul liber pentru a lucra la un proiect și se vor stresa suplimentar din cauza unor obstacole întâmpinate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la alimentație, să nu facă excese culinare, deoarece sistemul digestiv ar putea fi perturbat, iar arsurile și stările de greață s-ar putea instala.

02 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Finaciar, astrele sau aliniat perfect astăzi, aşa că scapi de datorii, plăteşti facturile şi pleci şi într-o excursie amânată astă-vară. 

Pagina 1 din 80