Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Rafinate, diplomate, elegante, inteligente, intelepte. De toate aceste atuuri se bucura o serie de femei pe care barbatii le gasesc extrem de interesante si pe care si le doresc mereu aproape. Pentru ca, nu-i asa, se spune ca femeia este oglinda barbatului. Din orgoliu sau nu, ascestia se viseaza in compania unei astfel de femei, iar atunci cand o intalnesc, vor face tot posibilul sa o cucereasca.

25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  O zi obositoare, din cauza căldurii, dar și prin aglomerarea activităţii şi a schimbării de ritm. Seară plăcută cu cei dragi, cu planuri de viitor, şi de ce nu, o posibilă veste, de departe! Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente.  Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să dotezi mica ta afacere cu tehnologie avansată, tehnică de calcul. Ziua îţi poate fi favorabilă în toate, mai puţin durerile de cap. La propriu şi la figurat. Despre durerile la propriu - atenţie la caldură, insolatie sau deshidratare - îmbracă-te corespunzător şi mai ales protejeză-ţi capul şi fruntea şi totul poate să fie OK!

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Exista femei puternice, carora nu le place sa fie cocolosite si rasfatate. Sunt independente si vor sa arate ca pot face totul fara ajutor. Acest gen de femei istete si capabile de lucruri mari atrag barbatii ca un magnet.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Uranus, din zodie, la 29 grade, în aspecte bune cu Mercur, înlesnește comunicarea și negustoria. Eşti favorizat, mai ales în domeniul sentimental şi/sau în planul legat de familie şi cămin. O problemă tehnică îţi solicită expertiza şi... portofelul. Altceva cu o construcţie sau o maşinarie – de data asta veşti bune, în sfârşit! Fă-ţi ordine în lucrurile tale. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. O veste bună de departe. Amână pe altă dată chestiile importante sau simandicoase. Sau distracţiile sofisticate. Amorul este bine aspectat. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii. Lipsa de reacţie este o reacţie.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Atunci când vine vorba de întrebările pe care le putem adresa astrelor, ne place să ne orientăm spre problemele inimii și să le cerem sfatul despre momentul când ne vom îndrăgosti sau ne vom mărita, dar azi noi facem referire la un domeniu la fel de interesant și important, norocul.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele?

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Astepti musafiri si ai multe pregatiri de facut. Nu refuza ajutorul celor care se ofera. Doar astfel vei avea timp sa faci si ce iti propuneai pentru acest sfarsit de saptamana.

22 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi a provocărilor. O s-avem curiozitatea să aflăm cauza unor probleme care ne-au dat bătăi de cap și să găsim soluții prompte ca să nu mai pierdem vremea, să facem ca lucrurile sa se dezvolte frumos și în favoarea noastră.

21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Dumnezeu le iubeste si le-a daruit o frumusete interioara de neegalat. Le-a oferit bunatate si generozitate, calm si intelegere. Le-a facut ca pe niste ingeri pe pamant care sa aduca fericire in viata oamenilor. Aceste femei cu suflet bland si inima buna sunt nascute in 3 zodii:

21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Ai relaţii armonice, bune, cu cei născuţi în semne de foc şi aer şi nefavorabile cu semnele de pământ şi apă. Veselia, entuziasmul și buna dispoziție sunt coordonatele zilei de astăzi. Ai multe de terminat, multe de început, multe de făcut, dar  unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea pare că nu mai stă în puterea ta. Oricum, pretenţiile celor din familia ta şi din cercul tău de prieteni sunt cam mari.

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Luna august este interesanta din punct de vedere astral pentru cateva dintre zodii. Soarta lor s-ar putea schimba radical, in bine. Cariera poate lua o cotitura, viata sentimentala la fel, totul este sub semnul schimbarilor spectaculoase. Din pacate, doar 3 dintre cele 12 zodii se vor bucura de noroc chior in aceasta ultima luna de vara.

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Dimineața desfăşori o mare cantitate de energie ca să rezolvi cât mai mult din ceea ce ai de făcut. Drept urmare, stelele te sfătuiesc să-ţi oferi o seară plăcută, liniştită şi relaxantă. Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau un nou tip de proiect. Dă-i înainte cu talent, ceva trebuie să iasă! Sănătatea este bună, atenţie la durerile de cap, nu lasă neplăcerea să-ţi ruineze buna dispoziţie.

18 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea impartasita. Sa iubesti si sa fii iubit. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai mari fericiri in viata. Cu toate acestea, exista persoane minunate, carora nu ai ce sa le reprosezi, dar care nu au pur si simplu noroc de reciprocitate in sentimente. Aceste persoane sunt nascute in 3 zodii, dupa cum urmeaza:

18 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Sub semnul lui Uranus, la 29 grade în zodie, astăzi poţi avea impulsuri revoluționare, dar este indicat să folosești energia ta pentru îmbunătăţirea calității vieţii de familie, de cuplu. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai.  Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Mai ales dacă este o problemă de sănătate, medicală, sau de dietă.

Pagina 1 din 44