Evenimentul zilei

Dum01212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
21 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare. Cei din zodia Scorpion trebuie să se implice într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume. Pentru Tauri, acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dvs. şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun, interesant. 

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Săgetătorii găsesc informația care le trebuie și soluția potrivită pentru o problemă esențială. Vărsătorii au parte de o zi frumoasă. Vezi cum se vor simți și reprezentanții celorlalte zodii.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

3 dintre zodii vor avea parte in urmatoarea perioada de o schimbare radicala a destinului personal. Viata lor va porni pe un alt curs, incununat cu succes de aceasta data.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   În acest sfârșit de săptămână de lucru, drumurile nu sunt indicate. Stai acasă, la căldură, cu pisica sau căţelul, cu un ceai fierbinte şi multe vorbe şi viaţa o să ţi se pară frumoasă şi lungă! Încerci să schimbi modul tău de abordare a cheltuielilor, ca să faci economie. Vitalitatea ta este în creştere, dispui de o mare cantitate de energie şi timpul îţi pare a fi prietenos.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Flux majorat de transport la această oră se stabilește:

18 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Vor spune DA hotarat, iar uniunea creata în acest an va fi pentru toata viata. Vorbim despre zodiile carora le surade norocul in dragoste si a caror viata sentimentala se va schimba radical in acest an. Astfel, sunt sanse foarte mari ca vara lui 2018 sa le aduca oficierea relatiei.

18 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Horoscopul este o previziune astrologică realizată în urma unor analize a planetelor pentru o anumită perioadă de timp. Horoscopul prezentat zilnic este o previziune generală iar pentru previziunile individualizate sunt necesare analizele unor astrograme natale suprapuse peste astrogramele zilelor respective. În fiecare zi, milioane de oameni citesc horoscopul zilnic; credem sau nu, tot aruncăm privirea pe internet. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

17 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Sunt orgoliosi peste masura si foarte mandri de ei. Se considera buricul Pamantului si cred ca pot face tot ceea ce le trece prin cap. Sunt convinsi ca au puteri supranaturale, ca sunt cei mai buni. Ba chiar se compara cu Dumnezeu!

17 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Poţi primi o veste sau o informaţie care iți face plăcere. Unii dintre Berbeci pot primi veşti bune de la părinţi, copii, sau de la rude, în legătură cu o aniversare, sau un eveniment. Pe lângă aspectele bune ai şi nişte cuadraturi care fac ca astăzi mai nimic să nu-ţi convină. La asta se adaugă şi o oboseală şi o stare de lehamite şi plictiseală existenţială, cum nu ai mai avut de mult. Nici planetele colective nu sunt bine aspectate, aşa încât nici în societate nu prea ai ce căuta.

16 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Femeile acestea sunt intruchiparea seductiei. Au atat de mult sex-appeal încat restul femeilor au de ce să se teamă de prezenta lor prin preajma, iar bărbatii se simt norocoși care le-au intalnit.

16 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Emoţional ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Crezi că poţi uita vechile tale probleme şi frustrări şi să „începi o viaţă nouă”. Astăzi nu pleca la drum lung! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie. Treburile de rutină le faci, însă, bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, nu primi nici o provocare.

16 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

15 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC Eşti cam nehotărât şi nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie pentru o decizie importantă. Nu te grăbi, astăzi trebuie să te mai gândeşti şi să vezi dacă este mai bine pentru tine. O dimineaţă agitată de luni şi obositoare care te lasă chiar pe tine, campionul rapidităţii, fără suflu. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Este o problemă de bani, bani mai puţini decât te aşteptai. Pe care trebuia să-i primeşti sau ţi-ai făcut iluzia că o să-i primeşti. În orice caz nu ai nici un motiv să dai pe afară de fericire. Dar nici nu exagera. În situţia în care, totuşi, vrei să te sfătuieşti cu cineva din familie,  consultă-te cu cei născuti sub semnele Taurului si ale Capricornului, poți gasi multa bunăvoință, sfaturi competente şi idei bune.

Pagina 1 din 58