Evenimentul zilei

Lun01212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
19 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Totul merge de minune pentru două zodii, în timp ce alte două zodii nu vor avea parte de liniștea pe care o așteptau astăzi. Dacă unele zodii trebuie să își petreacă timpul cu prietenii, altele ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur.

18 Ian 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
În prima parte a zilei s-ar putea să deveniți irascibil și există riscul să îi dați partenerului de viață o replică nejustificat de dură, pe care o veți regretă mai târziu. Dacă va urcați la volan, horoscop zilnic 18 ianuarie va sfătuiește să țineți cont de faptul că riscul de accidente este sporit. Este indicat să fiți foarte precaut și să nu răspundeți la eventualele provocări ale altor șoferi.  În contextul astral tensionat de azi, va sugerăm să amânați întâlnirile de afaceri.

17 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe surprize în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă vacanţă sau să aveţi parte de o întâlnire care vă va schimba viaţa. Faceţi ceea ce vă ghidează inima. La serviciu, şefii s-ar putea să vă bucure cu o primă, dar fiţi modeşti şi daţi în continuare dovadă de profesionalism şi putere de muncă.

16 Ian 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 7 şi o să luăm decizii, după ce vom analiza în profunzime situaţia.

15 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Multe surprize frumoase pentru nativi astăzi. Ieşiţi din casă, chiar dacă vremea rece nu vă prea convinge şi mergeţi la plimbare. În oraş, poate chiar în parc, dacă vă îmbrăcaţi destul de gros încât să rezistaţi gerului, ori ieşiţi la restaurant pentru a lua prânzul. Mai exact, este o zi perfectă pentru a o petrece singuri, doar voi şi gândurile voastr,e de a vă relaxa, de a vă stabili planurile de viitor şi de a hotărî ce decizie luaţi în dragoste. 

14 Ian 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Tentația zilei vine de la propria înclinație către răfuieli rapide, cu speranța, mereu deșartă, că toate problemele vor dispărea atunci când te vei calma.

12 Ian 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Poate fi o zi deosebită prin atracția irezistibilă către bună înțelegere, chiar și cu cei care te-au supărat. Poate că motivele tale vor fi practice, la început.

11 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea e uneori chiar sub ochii noștri, doar că nu o putem vedea din cauza iluziilor ce ne tulbură mintea. Pentru cei curajoși și sinceri, un simplu schimb de priviri ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. E important însă ca sentimentele să fie curate și să nu existe intenții ascunse.

10 Ian 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să ne restartăm, scurt şi la obiect.

09 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Ziua începe perfect, mai ales pentru cei care vor merge la serviciu. Şefii vor fi mulţumiţi de activitatea voastră din ultima perioadă şi s-ar putea să vă alegeţi cu un beneficiu în plan financiar. În dragoste, unii nativi nici nu vor observa că li se fac ochi dulci şi ar putea crede că sunt doar semne prieteneşti. Veţi înţelege într-un final că sunteţi pe cale să începeţi o frumoasă poveste de dragoste, sinceră şi palpitantă. 

08 Ian 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne păzim banii de noi înşine, să facem o economie.

07 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi interesantă din punct de vedere financiar. Mulţi nativi au oportunitatea de a începe o nouă carieră sau de a avansa în plan profesional, acolo unde lucrează în prezent. Şi în dragoste lucrurile stau roz, anumite zodii îşi vor găsi perechea de suflet şi vor începe relaţii amoroase de durată.

05 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Primul weekend din acest an vine cu o stare de tensiune pentru o zodie. Alte două zodii se pot relaxa și odihni pentru o nouă săptămână. Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

04 Ian 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Este o zi foarte potrivită pentru a privi în față problemele de care nu ai reușit să te eliberezi până acum, pentru a le găsi cea mai bună soluție.

Pagina 1 din 83