Evenimentul zilei

Sam03232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
23 Mar 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 5 şi surpiza e la ea acasă într-o astfel de zi.

22 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Situație delicată în dragoste, pentru unele zodii. O mărturisire dureroasă a persoanei iubite ar putea aduce clipe de confuzie, în care totul pare că s-a prăbușit. Adevărul este că toți oamenii sunt predispuși la greșeli, însă puțini au curajul să recunoască ce au făcut. Doar privind partea plină a paharului se mai poate ajunge la o împăcare.

21 Mar 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Ești foarte interesat de calitatea relațiilor de orice fel, dar există riscul să faci acest lucru din postura celui care crede că merită mai mult și nu primește.

20 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Sentimentele de nostalgie dau acestei zile o culoare aparte, pentru mai multe zodii. O dragoste din trecut renaște din senin, iar emoțiile sunt dintre cele mai puternice. Chiar și după ani de la despărțire.

19 Mar 2019
Publicat în Horoscop

Berbec:
Este important să ții cont de starea ta de sănătate și să consideri o prioritate tot ce te poate ajuta să o protejezi sau să o recuperezi.

18 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu beneficii în sfera financiară pentru mulţi nativi. Este un moment bun pentru semnarea proiectelor, pentru a demara noi acţiuni sau chiar pentru a începe un nou job. Aveţi curaj, experimentaţi şi nu vă lăsaţi pătimaşi dacă lucrurile nu merg bine din prima. 

17 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti bune pentur nativi. Este o zi bună pentru relaxare şi pentru activităţi care vă pot destinde. Încărcaţi-vă bateriile. S-ar putea ca săptămâna viitoare să aveţi nevoie să fiţi în formă maximă. 

16 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Nimeni nu vă stă în cale în această zi. Succesul e garantat. Demonstraţi că puteţi, daţi dovadă de profesionalism, iar veştile bune nu vor înceta să apară. În dragoste, unii nativi trebuie să decidă destinul relaţiei lor amoroase. Gândiţi-vă cu atenţie şi găsiţi răspunsul potrivit. 

15 Mar 2019
Publicat în Horoscop

Berbec:
Stai foarte bine la capitolul concentrare, dar nu la fel de bine la comunicarea rezultatelor la care ajungi prin cercetarea unor subiecte care te interesează.

14 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti bune în ceea ce priveşte sfera finanţelor. Unii nativi au ocazia de a prospera, de a avansa în plan financiar sau de a obţine pur şi simplu o majorare a salariului. În dragoste, unii nativi îşi declară iubirea sau sunt pe cale de a încheia o relaţie lungă, toxică, nefericită. 

13 Mar 2019
Publicat în Horoscop

BERBEC.
Au reușite mai ales în prima parte a zilei. După-amiază ar putea primi o vizită.

12 Mar 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe şanse de câştig pentru nativi. Cu multă muncă, dedicare şi pasiune, s-ar putea să avansaţi în plan profesional mai repede decât v-aţi putea imagina. Dacă în afaceri lucrurile stau bine, astrologii vin cu veşti bune şi în dragoste, unde unii nativi îşi vor găsi în sfârşit sufletul pereche. 

11 Mar 2019
Publicat în Horoscop

BERBEC

Veți face o călătorie scurtă în interes de serviciu. Cel mai bine ar fi să vă pregătiți foarte bine pentru că de această călătorie depinde evoluția voastră profesională.

10 Mar 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 1 şi poate-ncepem ceva care să ne prindă bine de tot.

Pagina 1 din 85