Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Prima lună de vară vine cu o serie de schimbări în bine pentru cinci zodii din horoscop. Fie că este vorba de schimbări în planul familiei sau la nivel profesional, acești nativi vor trage lozul cel mare în următoarele săptămâni.

30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Problemele tale par că nu se mai sfârșesc. Ia-le pe rând! Termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Măcar ascultă, poate primeşti nişte sfaturi care îți trebuie! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Vorba lui Ilf şi Petrov! Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Daca ai impresia ca sufletul pereche este doar un mit, ei bine afla ca exista persoane care chiar isi gasesc jumatatea perfecta. E drept ca nu toata lumea se poate lauda cu astfel de performante, insa cateva zodii par predestinate la legaturi indestructibile.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Ești rapid și eficient, azi nu pierzi timpul, dar eternul Uranus din zodie, afectat, arată că aspectele benefice sunt în echilibru cu cele mai puţin favorabile, rezultanta fiind o zi medie. Zi favorabilă corespondenţei, scrie e-mail-uri, poate demodatele scrisori şi ilustrate, socializează pe net, vorbeşte cu cei dragi, cu anturajul, comunică, în general. Acea parte excesivă din natura zodiei se ilustrează astăzi din plin. Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi. Evită tensiunile şi conflictele printr-o atitudine prudentă şi defensivă.

28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Citește și află ce ți-au rezervat astrele pentru această duminică frumoasă. 

27 Mai 2017
Publicat în Horoscop

Racul va avea o perioadă importantă pentru organizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Și pe reprezentanții celorlalte zodii îi așteaptă mari surprize. 

27 Mai 2017
Publicat în Horoscop

Gemenilor, graba nu le este deloc favorabilă astăzi. Racii ar putea trece de la agonie la extaz. Vărsătorii vor avea momente de bucurie, autoironie poate, eliberare de griji.

26 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Un chip zambitor nu inseamna intotdeauna un om fericit. De multe ori, sub aceasta masca se pot ascunde povesti triste. Si asta pentru ca nu toata lumea este dispusa sa arate ceea ce simte, ci prefera sa sufere in tacere. Exista trei zodii capabile sa disimuleze durerea, afisand o stare de spirit buna.

26 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   După program stai mai mult in aer liber, plimbă-te! Poate o bicicletă, dar nici mersul pe jos nu-i de lepădat! Calmul tău se hrăneşte din aer şi liniște, dar și din foşnet de frunze. Domeniul sentimental este favorizat de conjunctură. Atenţie la vremea capricioasă! Ziua de astăzi trebuie sa-ti aminteasca de vorba populara „strângeţi hora nu fiţi hoţi, că de nu, vă tai pe toţi ”. Ai mai toate planetele grele în aspecte bune, ceea ce înseamnă că vei avea un „feed back” pozitiv din partea anturajului, prietenilor şi... colegilor.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Sunt fermecatori si te cuceresc dintr-o privire. Nici nu stii ce anume te atrage la ei mai mult: felul in care arata sau felul in care flirteaza? Au un fel sexy de a fi si par pur si simplu perfecti. Vorbim despre barbatii irezistibili, care sunt nascuti cu precadere in 3 dintre zodii.

25 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Ce ai făcut, ce mai ai de făcut, câţi bani îţi mai trebuie, pe cine mai suni… şi treburi de contabilitatea sufletului. Este momentul unui mic bilanţ personal. Azi, stabileşte priorităţile! Vestile pe care le primeşti astazi, la mobil, din presa, prin e-mail sau reţele de socializare par ca sunt interesante, pentru că te gândeşti că este posibil să le foloseşti mai târziu. Poţi să ai o zi mai tensionată, din cauze meteorologice, aşa că nu te ofensa pentru orice întârziere şi nepotrivire de program.

23 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Astăzi eşti zâmbitor şi acest lucru este apreciat de anturaj.  Ziua de azi este un prilej excellent as rezolvi unele probleme personale sau legate de îmbunătățirea calității vieții tale. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.  Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.  Ziua nu este cea mai bună din tot anul, dar de departe nici cea mai proastă, asa încat o să te strecori prin sfârşitul acesta de primăvară medievală şi incertă spre seară care trebuie neapărat să-ţi îmbunătăţească bilanţul zilnic.

22 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Asadar, daca vrei sa afli cum sa il dai pe spate, iti dezvaluim in continuare cateva trucuri pentru fiecare zodie in parte:

22 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Astăzi este posibilă o schimbare favorabilă, noi informaţii îţi permit să abordezi o problemă personală, mai veche, dintr-un alt unghi. Perseverează, rezolvarea poate că este aproape! Un Marte slab aspectat disarmonic cu Mercur arată ceva vorbe, o mică bârfă sau o discuţie nelămurită. Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, şi vorba câtecului, aşa stă scris în stele. Şi nu uita vorba anglo-saxonă : „No news – good news !”. In a doua parte a zilei lucurile par să se aranjeze într-o ordine cât de cât fireasca.

Pagina 1 din 40