Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Află ce îți rezervă astrele pentru finalul acestui an. Vezi care sunt previziunile horoscopului țigănesc:

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, așa că febra pregătirilor începe să se simtă din ce în ce mai tare. Oamenii aleargă din stânga în dreapta, deja cu gândul la mult visata vacanță și la momentele magice petrecute alături de cei dragi. Crăciunul înseamnă familie, prieteni, atmosferă de vis și multe amintiri frumoase.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Eroinele moderne sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Astăzi este una dintre zilele acelea când ajutorul tău mai mult strică decât ajută, așa că lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu te băga peste alții, nici măcar cu un sfat. Simţi un oarecare grad de exaltare din cauza ameninţării vremii şi a vremurilor şi trebuie să dai curs impulsului, să te aperi, să iei măsuri. Este normal pentru un semn de foc! Lasă orice decizie pentru sfârşitul săptămânii, pentru weekend, iar dacă este vorba de serviciu, săptămâna viitoare.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Fiecare persoana are farmecul sau. Astrologii au descoperit o serie de calitati care scot in evidenta o persoana, in functie de zodia in care s-a nascut.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

 BERBEC   În această zi de joi muncește cât trebuie, apoi odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe mai târziu, pentru că ai dori să-ţi discuţi problemele personale. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Nu te pierde în rezolvare treburilor “urgente” dar care nu te interesează. Dar nu uita să te disimulezi inteligent, cum spune înţeleptul chinez. Eşti prea direct şi prea naiv, păcate dar şi calităţi ale zodiei. Nu discuta problemele tale personale, mai aşteaptă.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Mai sunt doar cateva saptamani pana trecem in noul an si fiecare dintre noi se gandeste la ce va aduce bun 2018. Ei bine, in vreme ce unele zodii vor fi avantajate in plan financiar, altele vor avea de castigat la capitolul amor.

15 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Daca stii in ce zodie s-a nascut poate fi mai simplu de cucerit. Astrologii au alcatuit o lista cu instructiuni pentru fiecare zodie in parte.

15 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Au trasaturi fine, rafinate, sunt elegante si au o frumusete rapitoare. Vorbim despre femeile care par niste papusi vii. Au toata planeta la picioare si sunt cele mai invidiate.

15 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Aspecte favorabile care avantajează domeniul în care îţi desfăşori activitatea. De asemenea, o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale, în domeniul emoțional. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date. Cine se trezeşte foarte de dimineaţă, aceluia îi este foarte somn. Asta este toata filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele incepand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta.

14 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Orice femeie este înzestrată cu anumite caracteristici care o fac deosebită și pentru care merită să fie tratată ca o floare. Aceasta are nevoie de protecție, dar, în unele cazuri, se poate comporta ca o fiară pentru a avea grijă de persoanele dragi.

14 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Urasc sa fie singure pentru ca nu suporta sub niciun chip lipsa dragostei. Pentru ea traiesc si pentru cel care le-o ofera. Au nevoie disperata sa aiba pe cineva alaturi pentru ca sunt dependente de iubire. Vorbim despre femeile care sufera atunci cand nu au un partener de viata. Acestea sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

14 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC    Marți, trei ceasuri rele, dar pentru tine poate fi una dintre cele mai favorabile zile, în care te bucuri de rezultate bune şi ești cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident! Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti. In nici un caz sa nu fii zgarcit(ă), patima care te apuca cand nu trebuie!

13 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Fiecare o mare calitati si defecte. Iata ce defecte poti avea, potrivit semnului zodiacal sub care te-ai nascut.

Pagina 1 din 53