Evenimentul zilei

Dum05192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
19 Mai 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 1 şi să dăm startul unui nou început.

18 Mai 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de generozitate.

17 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea, ca și fericirea, nu cade din cer. Cine vrea să își găsească sufletul pereche va trebui, mai devreme sau mai târziu, să își ia inima în dinți și să facă primul pas. Nimeni nu are nevoie de regretul că ar fi putut avea totul, dar a preferat să nu facă nimic.

16 Mai 2019
Publicat în Horoscop

Vibrația zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Atunci când există chimie între doi oameni, nimic altceva nu mai contează. Un simplu schimb de priviri e suficient pentru ca ambii parteneri să înțeleagă că-și doresc același lucru. Iar asta, după toate standardele, e definiția dragostei.

14 Mai 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec: 

Ai ocazia de a ajunge la concluzii sănătoase despre banii proprii și modalitățile realiste de a-ți spori veniturile. Este mult mai sănătos să te bazezi pe tine, în primul rând.

13 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

În această zi, astrologii vă sfătuiesc să acceptaţi orice propunere din partea celor apropiaţi, de încredere. Aţi putea ieşi în parc, în oraş, într-o mini-vacanţă sau veţi putea începe un nou hobby. În orice caz, este un moment bun pentru lucruri noi, deci aveţi curaj şi deschidere spre experienţe noi, de neuitat. 

12 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Anul 2019 vine cu surprize extraordinare pentru nativi, dar doar 3 norocoşi se pot bucura de o ascensiune surprinzătoare în carieră. Banii vin cu duiumul și aveţi ocazia de a avansa din toate punctele de vedere şi de a vă transforma orice vis în realitate. 

12 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu beneficii în sfera emoţională. Este un moment bun pentru sinceritate şi pentru începerea unei frumoase poveşti de dragoste. Aveţi grijă de voi şi sănătatea voastră. Este o perioadă bună şi în afaceri, asiguraţi-vă însă că aveţi tot ce este necesar pentru a obţine succesul. 

11 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe surprize frumoase pentru nativi. Astrologii întrevăd bucurii în familie şi spor la serviciu. Aveţi şansa unei măriri sau avansări în plan profesional. În dragoste, unii nativi îşi vor găsi sufletul pereche în această perioadă. 

10 Mai 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec: 

Poți ajunge să îți storci mintea ca să găsești soluții pentru conflictele de azi și să observi că nimic nu se leagă. Poate că problema e evaluarea ta inițială, posibil eronată.

09 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii anunţă o zi cu multe beneficii pentru nativi în această zi. Fie în afaceri, fie în viaţa amoroasă, cert este că mulţi nativi vor înţelege ce înseamnă cu adevărat fericirea. Aveţi oportunitatea de a vă dezvolta în plan profesional, singuri ori cu ajutorul unor oameni de încredere. Profitaţi de această ocazie. 

08 Mai 2019
Publicat în Horoscop

Berbec

Atenția ți se va îndrepta către problemele financiare. Dacă te gândești să-ți schimbi cariera sau locul de muncă, acum este momentul potrivit. Apar oportunități la care nu te-ai fi gândit.

07 Mai 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

E o zi de marți cu beneficii pentru mai multe zodii, mai ales în plan sentimental. Se întrevăd vești bune la orizont, spun astrologii. O persoană specială, nou apărută în viaţa voastră, vă va umple inima de bucurie şi speranţă în ceea ce priveşte viitorul.

Pagina 1 din 87