Evenimentul zilei

Vi01242020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
24 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Preşedinţii Comisiei Europene şi Consiliului au semnat vineri acordul cu privire la Brexit aprobat de Regatul Unit pentru a permite ratificarea sa de către Parlamentul European, a anunţat şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relatează France Presse, citat de Agerpres.

24 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Responsabilii Naţiunilor Unite nu mai trebuie să comunice prin WhatsApp din motive de securitate, a declarat joi un purtător de cuvânt al ONU, în timp ce experţi ai acestei instituţii internaţionale suspectează Arabia Saudită că ar fi piratat telefonul lui Jeff Bezos, patronul Amazon, prin această mesagerie online, relatează Reuters, citat de Agerpres.

24 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Veşti bune anunţă astrologii pentru nativii zodiacului, în această zi. Puneţi creativitatea în funcţiune pentru a realiza proiecte impresionante, inedite. Cei dragi vă vor sprijini în fiecare moment. Mare atenţie în dragoste, astrologii anunţă schimbări atât pozitive, cât şi negative. 

23 Ian 2020
Publicat în Curiozitati

De-a lungul istoriei sale de aproape 4,54 miliarde de ani, Terra a fost lovită în repetate rânduri de către asteroizi, meteoriţi şi comete care au lăsat urme pe suprafaţa ei.

23 Ian 2020
Publicat în Calendar

23 ianuarie este a 23-a zi a calendarului gregorian.

23 Ian 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ar fi de ajuns un singur moment în care să vrei să oprești furtuna propriilor gânduri și vei înțelege nu numai că poate fi oprită, dar poate fi transformată în ceva bun.

23 Ian 2020
Publicat în Panorama

Deşi există deja multiple metode de a plăti fără portofel, gigantul american doreşte să scoată şi smartphone-ul din peisaj.

23 Ian 2020
Publicat în Panorama

Oraşul Wuhan din centrul Chinei, care se confruntă cu un focar de pneumonie provocată de un virus nou, a anunţat că va suspenda joi transportul public şi va închide aeroportul şi gările pentru plecări, cerându-le totodată locuitorilor să nu părăsească oraşul fără motive specifice, informează Xinhua.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Familia italiană Ferrero, care se află în spatele producătorului cremei de ciocolată Nutella, urmează să primească dividende în valoare de 642 milioane de euro, în condiţiile în care firma a realizat un profit net de 928,6 milioane de euro în anul fiscal încheiat în luna august 2019, în creştere cu peste 25% faţă de anul fiscal precedent, arată documentele trimise către organismele de reglementare, relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Parlamentul de la Atena a ales-o miercuri pe Ekaterini Sakellaropoulou în funcţia de preşedinte al Greciei, prima femeie care ocupă acest post în istoria ţării, relatează AFP, citat de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Cel mai vârstnic panda care trăieşte în captivitate, Xinxing, a sărbătorit marţi, alături de patru „stră-strănepoţi” ai săi, Festivalul Primăverii la o grădină zoologică din municipalitatea Chongqing, situată în sud-vestul Chinei, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti foarte bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi de cei dragi sufletului vostru. În ceea ce priveşte sfera finanţelor, unii nativi au oportunitatea de a avansa în plan profesional.

Pagina 1 din 542