Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
17 Noi 2017
Publicat în Curiozitati

După Mexic, Columbia, Chile și Argentina, Peru a devenit joi ultimul stat din America de Sud care legalizează canabisul pentru uz terapeutic, informează AFP.

17 Noi 2017
Publicat în Panorama

După ce tabloul "Salvator Mundi" semnat de pictorul italian Leonardo da Vinci a fost adjudecat miercuri cu suma de 450,3 milioane de dolari la o licitație organizată de casa Christie's, pulverizând precedentul record de preț pentru cea mai scumpă operă de artă din lume, licitațiile de toamnă organizate la New York s-au încheiat joi cu o altă surpriză: un Ferrari condus de Michael Schumacher vândut pentru 7,5 milioane dolari, un record pentru un bolid modern de Formula 1, informează vineri AFP.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Află ce îți rezervă astrele pentru finalul acestui an. Vezi care sunt previziunile horoscopului țigănesc:

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Un experiment a reușit să lase oamenii cu gura cascată. O femeie a luat un castron în care a pus câteva bucăți cu gheață. Apoi le-a bagat la microunde și a setat timpul pentru un minut.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, așa că febra pregătirilor începe să se simtă din ce în ce mai tare. Oamenii aleargă din stânga în dreapta, deja cu gândul la mult visata vacanță și la momentele magice petrecute alături de cei dragi. Crăciunul înseamnă familie, prieteni, atmosferă de vis și multe amintiri frumoase.

17 Noi 2017
Publicat în Panorama

Zeki Şener, un fermier din provincia central-anatoliană Niğde poate intra în Cartea Recordurilor, după ce a curăţat de pe un măr o coajă lungă de cinci metri.

17 Noi 2017
Publicat în Panorama

Automobilele care se repară singure au fost până acum de domeniul filmelor SF. Un producător auto din Italia însă a adus tehnologia în prezent iar un român participă la realizarea mașinilor viitorului.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Eroinele moderne sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Calendar

17 noiembrie este a 321-a zi a calendarului gregorian și a 322-a zi în anii bisecți.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Astăzi este una dintre zilele acelea când ajutorul tău mai mult strică decât ajută, așa că lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu te băga peste alții, nici măcar cu un sfat. Simţi un oarecare grad de exaltare din cauza ameninţării vremii şi a vremurilor şi trebuie să dai curs impulsului, să te aperi, să iei măsuri. Este normal pentru un semn de foc! Lasă orice decizie pentru sfârşitul săptămânii, pentru weekend, iar dacă este vorba de serviciu, săptămâna viitoare.

16 Noi 2017
Publicat în Panorama

Anul 2018 va fi marcat de două aspecte importante. Retrogradarea lui Marte, planeta acţiunii, în Capricorn şi Vărsător, în perioada 29 iunie – 28 august. Asta înseamnă că toate planurile referitoare la schimbarea statutului vor fi remixate. Tot ceea ce credem noi despre o anumită funcţie, o autoritate va căpăta noi valenţe vara viitoare. Al doilea aspect marcant va fi retrogradarea planetei Venus, în Balanţă şi Scorpion, între 5 octombrie şi 16 noiembrie. Când Venus retrogradează, dragostea durează trei luni. Este bine să nu intraţi în nicio relaţie serioasă la finalul anului viitor. Puteţi trăi pasiunea foarte intensă şi puteţi face o mulţime de alte lucruri.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Fiecare persoana are farmecul sau. Astrologii au descoperit o serie de calitati care scot in evidenta o persoana, in functie de zodia in care s-a nascut.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

 BERBEC   În această zi de joi muncește cât trebuie, apoi odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe mai târziu, pentru că ai dori să-ţi discuţi problemele personale. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Nu te pierde în rezolvare treburilor “urgente” dar care nu te interesează. Dar nu uita să te disimulezi inteligent, cum spune înţeleptul chinez. Eşti prea direct şi prea naiv, păcate dar şi calităţi ale zodiei. Nu discuta problemele tale personale, mai aşteaptă.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Mai sunt doar cateva saptamani pana trecem in noul an si fiecare dintre noi se gandeste la ce va aduce bun 2018. Ei bine, in vreme ce unele zodii vor fi avantajate in plan financiar, altele vor avea de castigat la capitolul amor.

Pagina 1 din 332