Evenimentul zilei

Sam09232017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
23 Sep 2017
Publicat în Horoscop

Cei din zodia Fecioarei ar putea să fie necăjiți mult din cauza prietenilor. Aceștia sunt sfătuiți să fie deschiși şi să aleagă ce consideră că este bun şi de folos. Pentru Balanţe, în plan profesional se întrezăresc schimbări, care le vor aduce responsabilităţi noi. Vărsătorii traversează o perioadă cu multă muncă, indiferent că stau acasă sau merg la serviciu.

23 Sep 2017
Publicat în Calendar

23 septembrie este a 266-a zi a calendarului gregorian și a 267-a zi în anii bisecți. 99 zile rămase până la sfârșitul anului.

23 Sep 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de înţelepciune, deci nu ezita să te foloseşti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovadă de o imensă toleranţă, pentru că îţi dai seama că nu are rost să despici firul în patru. Dacă ai începe să analizezi la bani mărunţi, sigur că ai găsi multe şi mărunte, dar fă cu încredere compromisurile care ţi se cer, pentru că se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care îl poţi face în situaţia de faţă. Sunt o mulţime de detalii care altădată te-ar fi oprit din elan, dar azi nu merită să le scoţi la lumina. Dacă le ignori, nu înseamnă că nu există, dar nu e momentul să le dramatizezi!

22 Sep 2017
Publicat în Curiozitati

Misteriosul corp ceresc a fost observat cu ajutorul telescopului Hubble. Numit 2006 VW139, acest obiect, observat prima dată în anul 2006, a fost analizat mult timp de către astronomi. Ei susţin că este de fapt un asteroid binar, format din doi asteroizi care se rotesc unul în jurul altuia.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Unele femei stiu atat de bine sa isi puna in valoare feminitatea, atuurile, nu doar fizice, ci si intelectuale, incat reusesc sa seduca asa cum respira. Felul in care zambesc, in care vorbesc, atitudinea lor cuceresc orice barbat.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Apple nu a anticipat corect dezvăluirile făcute concomitent despre lansările iPhone 8 și iPhone X ca m în aceeași perioadă.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Calendar

22 septembrie este a 265-a zi a calendarului gregorian și a 266-a zi în anii bisecți. 100 zile rămase până la sfârșitul anului.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Jurnalistul Henry de Laguérie, corespondent francez la Barcelona, a trecut prin experiență similară cu a mai multor colegi, atunci când, fiind în direct la televiziune, a fost „întrerupt” de plânsetele copilului său.

22 Sep 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Astăzi trebuie să fii mai disponibil şi gata mereu de muncă. Este o zi ceva mai densă, cu probleme care aşteaptă rezolvarea numai de la tine. Deci, la serviciu şi acasă, eşti de neînlocuit!  Dacă ai probleme acasă lasă pe mâine, noaptea e un sfetnic bun. Primesti, din nou, nişte veşti aşa-şi-aşa. Odihneşte-te mai mult, oboseala de peste vară s-a strâns şi poate să te afecteze.  Evita cafeaua, tutunul, piperul, orice te-ar irita si mai mult.

21 Sep 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Cum era de așteptat, chinezii le-au luat-o înainte celor de la Apple și au lansat deja pe piață o copie a mult-așteptatului Iphone X, care nici măcar nu a fost făcut disponibil în modul de precomenzi.

21 Sep 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Chiar dacă în ultima vreme a fost mai mult ocupat cu scandalurile legate de mariajul său cu Angelina Jollie, Brad Pitt se concentrează și pe afaceri.

21 Sep 2017
by  - 
Publicat în Calendar

21 septembrie este a 264-a zi a calendarului gregorian și a 265-a zi în anii bisecți. 101 zile rămase până la sfârșitul anului.

21 Sep 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Sunt un model pentru cei din jur, care ii admira pentru simplul fapt ca nu pot fi ca ei. Vorbim despre oamenii perfecti, cei care au puterea de a schimba lumea in bine prin simpla lor prezenta. Nu sunt multe aceste persoane ideale, iar cele cu adevarat perfecte sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

21 Sep 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Cu Uranus, retrograd, mereu prezent în zodie, e o zi paradoxală. Lucrurile se aranjeză, parcă, de la sine. Evită să repeţi greşelile trecutului şi acestă zi de joi poate deveni confortabilă! Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte complex aspectat. Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. Ziua este favorabilă cumpărăturilor, tratamentelor sofisticate cosmetice sau de întreţinere, vizitelor la prieteni credinciosi sau la bănci bogate.

Pagina 1 din 320