Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Arheologii au descoperit primele rămăşiţe tangibile ale unui străvechi oraş considerat prima aşezare a prizonierilor războiului troian, potrivit Ministerului Culturii din Grecia. 

16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Panorama

The Pink Legacy (Moştenirea roz), un diamant roz de aproape 19 carate, a fost vândut pentru 50 de milioane de dolari la o licitaţie organizată la filiala din Geneva, Elveţia, a casei Christie's şi a stabilit un nou record de preţ per carat pentru o astfel de gemă, respectiv 2,6 milioane de dolari.

16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Panorama

O nouă analiză asupra unui ADN străvechi a unei maimuţe extincte misterioase numită Xenothrix,care are caracteristici bizare ale corpului,  diferite de orice altă maimuţă actuală, a arătat că specia era înrudită cu maimuţele titi din America de Sud (Callicebinae). Făcându-şi drum până în Jamaica, probabil cu ajutorul vegetaţiei plutitoare, oasele rol scot la iveală că au trecut prin schimbări evolutive remarcabile.

16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi plină de surprize frumoase, mai ales în dragoste. Zâmbetele şi atitudinea pozitivă vor fi prezente în această zi în viaţa fiecărui nativ. Există posibilitatea să primiţi o veste extraordinară din partea persoanei iubite, mai ales dacă ar însemna ca familia să se mărească cu încă un membru.

16 Noi 2018
by  - 
Publicat în Calendar

16 noiembrie este a 320-a zi a calendarului gregorian și a 321-a zi în anii bisecți.

15 Noi 2018
Publicat în Panorama

Romancierul David Diop a primit joi premiul Goncourt al Liceenilor, ajuns la cea de-a 31-a ediţie, pentru ''Frere d'âme'' (apărut la editura Seuil), o poveste de prietenie în infernul tranşeelor din Primul Război Mondial, potrivit AFP.

15 Noi 2018
Publicat în Panorama

Şeriful comitatului Butte, Kory Honea, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută miercuri că alte opt persoane au fost găsite decedate în nordul Californiei, iar 47 din totalul de 56 de victime au fost identificate provizoriu, autorităţile aşteptând confirmarea în urma rezultatelor testelor ADN, potrivit DPA.

15 Noi 2018
Publicat în Panorama

Un pandantiv cu perlă şi diamant din colecţia de bijuterii a Mariei Antoaneta, renumita regină a Franţei din secolul al XVIII-lea, a fost vândută pentru suma de 36 de milioane de dolari la o licitaţie în Geneva, a anunţat Sotheby's, relatează dpa.

15 Noi 2018
Publicat în Calendar

15 noiembrie este a 319-a zi a calendarului gregorian și a 320-a zi în anii bisecți.

15 Noi 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de activități obositoare nu atât la locul de muncă, cât acasă sau in grupul de prieteni unde vor fi foarte solicitați și li se va cere ajutorul în diferite situații. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se suprasolicite deoarece, în continuare, la capitolul sănătate sunt destul de vulnerabili.

14 Noi 2018
by  - 
Publicat în Curiozitati

În secolul IV î Hr, în Atena, un intelectual şi-a ridicat în public degetul mijlociu pentru a-şi exprima dispreţul faţă de un politician care vorbea ca o moară stricată. 

14 Noi 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Fumătorii care îşi petrec timpul în mod regulat cu persoanele care utilizează ţigări electronice sunt mai tentaţi să renunţe la tutun, sugerează un studiu efectuat recent în Marea Britanie, potrivit Press Association, citat de Agerpres

14 Noi 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Inscripţiile care ilustrează bărci au fost găsite într-un rezervor de apă din Antichitate din deşertul Negev, Israel, reprezentând una dintre multele descoperiri recente care atestă complexitatea istoriei antice din regiune.

14 Noi 2018
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un nou studiu sugerează că mesele luate seara, târziu afectează sănătatea inimii.

Pagina 1 din 436