Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Rafinate, diplomate, elegante, inteligente, intelepte. De toate aceste atuuri se bucura o serie de femei pe care barbatii le gasesc extrem de interesante si pe care si le doresc mereu aproape. Pentru ca, nu-i asa, se spune ca femeia este oglinda barbatului. Din orgoliu sau nu, ascestia se viseaza in compania unei astfel de femei, iar atunci cand o intalnesc, vor face tot posibilul sa o cucereasca.

25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Calendar

25 iulie este a 206-a zi a calendarului gregorian și a 207-a zi în anii bisecți.

25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  O zi obositoare, din cauza căldurii, dar și prin aglomerarea activităţii şi a schimbării de ritm. Seară plăcută cu cei dragi, cu planuri de viitor, şi de ce nu, o posibilă veste, de departe! Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente.  Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să dotezi mica ta afacere cu tehnologie avansată, tehnică de calcul. Ziua îţi poate fi favorabilă în toate, mai puţin durerile de cap. La propriu şi la figurat. Despre durerile la propriu - atenţie la caldură, insolatie sau deshidratare - îmbracă-te corespunzător şi mai ales protejeză-ţi capul şi fruntea şi totul poate să fie OK!

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Exista femei puternice, carora nu le place sa fie cocolosite si rasfatate. Sunt independente si vor sa arate ca pot face totul fara ajutor. Acest gen de femei istete si capabile de lucruri mari atrag barbatii ca un magnet.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Calendar

24 iulie este a 205-a zi a calendarului gregorian și a 206-a zi în anii bisecți.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare. Deși toată lumea se aștepta la o minune, corpul artistei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Deși trupul neînsuflețit va fi depus în capela cimitirului Belu, înmormântarea va avea loc în orașul ei natal.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Uranus, din zodie, la 29 grade, în aspecte bune cu Mercur, înlesnește comunicarea și negustoria. Eşti favorizat, mai ales în domeniul sentimental şi/sau în planul legat de familie şi cămin. O problemă tehnică îţi solicită expertiza şi... portofelul. Altceva cu o construcţie sau o maşinarie – de data asta veşti bune, în sfârşit! Fă-ţi ordine în lucrurile tale. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. O veste bună de departe. Amână pe altă dată chestiile importante sau simandicoase. Sau distracţiile sofisticate. Amorul este bine aspectat. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii. Lipsa de reacţie este o reacţie.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Atunci când vine vorba de întrebările pe care le putem adresa astrelor, ne place să ne orientăm spre problemele inimii și să le cerem sfatul despre momentul când ne vom îndrăgosti sau ne vom mărita, dar azi noi facem referire la un domeniu la fel de interesant și important, norocul.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele?

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Calendar

23 iulie este a 204-a zi a calendarului gregorian și a 205-a zi în anii bisecți.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Astepti musafiri si ai multe pregatiri de facut. Nu refuza ajutorul celor care se ofera. Doar astfel vei avea timp sa faci si ce iti propuneai pentru acest sfarsit de saptamana.

22 Iul 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Noile cercetări arată că fumătorii riscă să facă mult mai repede cancer dacă aleg ţigările light.

22 Iul 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Un muzician în vârstă de 37 de ani a devenit o celebritate în India, după ce un clip care a devenit viral îl prezintă cântând la chitară în timp ce este supus unei chirurgii cerebrale la un spital din Bangalore (sudul țării).

22 Iul 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Cunoscut pentru stilul său franc, creatorul de modă Karl Lagerfeld i-a făcut un compliment neobișnuit pentru o primă doamnă a Franței lui Brigitte Macron, în ultimul număr al revistei Paris Match, relatează huffingtonpost.fr.

Pagina 1 din 306