Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Prima lună de vară vine cu o serie de schimbări în bine pentru cinci zodii din horoscop. Fie că este vorba de schimbări în planul familiei sau la nivel profesional, acești nativi vor trage lozul cel mare în următoarele săptămâni.

30 Mai 2017
Publicat în Panorama

Administraţia Trump a propus o creştere de 40,3% a bugetului Pentagonului dedicat apărării ţărilor din flancul estic al NATO (România, Bulgaria, Polonia şi ţările baltice) în faţa ameninţării crescânde a Rusiei. Bugetul propus de Administraţia Trump pentru anul fiscal 2018 prevede o creştere a bugetului ERI (European Reassurance Iniţiative) de la 3,4 miliarde de dolari la 4,7 miliarde de dolari), potrivit documentelor oficiale ale Pentagonului.

30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Calendar

30 mai este a 150-a zi a calendarului gregorian.

30 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Problemele tale par că nu se mai sfârșesc. Ia-le pe rând! Termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Măcar ascultă, poate primeşti nişte sfaturi care îți trebuie! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Vorba lui Ilf şi Petrov! Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Oamenii legii din Noua Zeelandă îl caută pe infractorul fugar, Lucas Vincent Williams, de 29 de ani, căruia îi lipsește o bucată din urechea stângă.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un fotograf-amator a văzut, pe cerul din Scoția, un nor care amintește de chipul din profil al președintelui SUA, Donald Trump.  

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

O emisiune televizată arată detaliile uneia dintre cele mai periculoase, dacă nu cea mai periculoasă meserie din lume. Măcar imaginile şi experienţele piloţilor de elicopter care trebuie să salveze alpiniştii de pe Everest sunt de neuitat.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Un bărbat de 68 de ani a încercat să violeze o bătrână de 80 de ani în regiunea Hrodna, Belarus, anunță presa locală. 

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

Daca ai impresia ca sufletul pereche este doar un mit, ei bine afla ca exista persoane care chiar isi gasesc jumatatea perfecta. E drept ca nu toata lumea se poate lauda cu astfel de performante, insa cateva zodii par predestinate la legaturi indestructibile.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Polițiștii din statul american Florida sunt pe urmele unui bărbat gol, care a spart ușa unui depozit și a sustras de acolo sculptura unei lebede în alb-negru. Individul a cărat prada cu un camion furat, scrie Yahoo!. 

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Panorama

Fostul premier britanic, David Cameron, a fost observat în unul din magazinele sport din Londra, cumpărând un set de șosete. Politicianul s-a apropiat de casă, ignorând cumpărătorii care așteptau în rând, ceea ce unora nu le-a plăcut deloc. 

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Calendar

29 mai este a 149-a zi a calendarului gregorian și ziua a 150-a în anii bisecți.

29 Mai 2017
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC  Ești rapid și eficient, azi nu pierzi timpul, dar eternul Uranus din zodie, afectat, arată că aspectele benefice sunt în echilibru cu cele mai puţin favorabile, rezultanta fiind o zi medie. Zi favorabilă corespondenţei, scrie e-mail-uri, poate demodatele scrisori şi ilustrate, socializează pe net, vorbeşte cu cei dragi, cu anturajul, comunică, în general. Acea parte excesivă din natura zodiei se ilustrează astăzi din plin. Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi. Evită tensiunile şi conflictele printr-o atitudine prudentă şi defensivă.

28 Mai 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Cu ocazia zilei de naștere, Uzina de tractoare din Minsk a prezentat un show de excepție. Este vorba de “Dansul micilor tractorașe”, anunță BELTA. 

Pagina 1 din 291