Evenimentul zilei

Sam05262018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
26 Mai 2018
Publicat în Panorama

Alertă cu bombă la metroul din Kiev. Cinci stații au fost închise după ce autoritățile au primit un telefon în care erau anunțați că ar fi o bombă la metrou.

26 Mai 2018
Publicat în Panorama

Harvey Weinstein a fost eliberat contra unei cauţiuni de 1 milion de dolari, după ce a fost pus oficial sub acuzare, vineri, pentru viol şi agresiune sexuală.

26 Mai 2018
Publicat în Curiozitati

Există aici pe Pământ o zonă sălbatică și foarte misterioasă, cunoscută drept „Triunghiul Bermudelor din Alaska” sau „Triungiul din Alaska” unde dispar sute de oameni în fiecare an.

26 Mai 2018
Publicat în Panorama

Un val de lavă a transformat o stradă din Hawaii într-o zonă incandescentă vineri, distrugând cel puţin opt locuinţe în timp ce locatarii stăteau în apropiere şi se uitau cum le ard casele, relatează Reuters.

26 Mai 2018
Publicat în Panorama

Pe numele rapperului s-a depus o plângere pentru hărţuire în formă agravată, iar poliţia a deschis o anchetă, au confirmat autorităţile americane.

26 Mai 2018
Publicat în Horoscop

Horoscop, sâmbătă, 26 mai 2018

25 Mai 2018
Publicat în Panorama

Producătorul Harvey Weinstein, care s-a predat vineri autorităților la o secție de poliție din New York, la câteva luni după ce a fost acuzat de mai multe femei de abuz sexual, a fost pus sub acuzare de viol și agresiune sexuală, relatează Reuters și AFP.

25 Mai 2018
Publicat în Panorama

Companiile Facebook şi Google încalcă noul Regulament General privind Protecţia Datelor intrat în vigoare în Uniunea Europeană, acuză Max Schrems, un activist care a intentat o procedură judiciară, informează site-ul cotidianului Financial Times.Max Schrems şi organizaţia sa, None Of Your Business, au depus patru plângeri judiciare, în virtutea Regulamentului General UE privind Protecţia Datelor, contra Facebook, subsidiarelor Instagram şi WhatsApp, precum şi împotriva sistemului Android gestionat de compania Google.

25 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

 

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 28 mai – 3 iunie 2018, conform intelepciunii chinezesti.

25 Mai 2018
Publicat în Panorama

Prințul Charles, în vizită la Institutul Cultural Român din Londra: Moștenitorul Coroanei britanice a vizitat o expoziţie culinară cu produse bio românești și a admirat expoziţia de acuarele asociată volumului bibliofil "Transylvania Florilegium", care celebrează unicitatea şi diversitatea a patrimoniului natural românesc.

25 Mai 2018
by  - 
Publicat în Panorama

HMD Global a reuşit în doar un an să aducă Nokia pe locul al cincilea în topul celor mai bine vândute branduri de smartphone-uri din Europa, depăştind companii precum LG, HTC, Google sau OnePlus.

25 Mai 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Cel mai cunoscut vampir al tuturor timpurilor, Contele Dracula, care a inspirat zeci de filme și povestiri în lumea întreagă, împlinește 121 de ani. El va fi sărbătorit mâine, chiar în ziua în care, în Londra anului 1897, a fost lansat romanul irlandezului Bram Stoker.

25 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Sezonul estival e pe punctul sa inceapa, iar pentru multe persoane reprezinta sansa unui nou inceput. Soarta favorizeaza insa doar 3 dintre zodii, care vor putea spune ca l-au prins pe Dumnezeu de un picior, caci viata lor se va schimba radical.

25 Mai 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 

Eşti capabil să dai şi haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar vai, acesta nu ştie să aprecieze gestul tău. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru că te dedici unor oameni care nu ştiu să valorifice ceea ce ai tu de oferit. Dăruieşti cu dragă inimă, dar celălalt pune la îndoială intervenţia ta, caută nod în papură, ba, după ce profită de ceea ce ai tu de oferit, începe să vorbească de rău gesturile tale.

Pagina 1 din 383