Evenimentul zilei

Dum01212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
21 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

21 Ian 2018
Publicat în Calendar

21 ianuarie este a 21-a zi a calendarului gregorian.

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare. Cei din zodia Scorpion trebuie să se implice într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume. Pentru Tauri, acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dvs. şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun, interesant. 

20 Ian 2018
Publicat în Calendar

În această zi, în anul 1928, are loc premiera filmului "Năpasta", după I.L. Caragiale.

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Săgetătorii găsesc informația care le trebuie și soluția potrivită pentru o problemă esențială. Vărsătorii au parte de o zi frumoasă. Vezi cum se vor simți și reprezentanții celorlalte zodii.

19 Ian 2018
Publicat în Panorama

Un asteroid, inclus de NASA în categoria corpurilor cereşti „potenţial periculoase”, va trece pe lângă Terra, pe 4 februarie, la o distanţă de 4,2 milioane de kilometri.

19 Ian 2018
Publicat în Panorama

Un festival de film dedicat pisicilor se desfăşoară în aceste zile la Istanbul, iubitorii de feline putându-se familiariza cu atitudinea şi ataşamentul faţă de acestea în diferite culturi ale lumii.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

3 dintre zodii vor avea parte in urmatoarea perioada de o schimbare radicala a destinului personal. Viata lor va porni pe un alt curs, incununat cu succes de aceasta data.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   În acest sfârșit de săptămână de lucru, drumurile nu sunt indicate. Stai acasă, la căldură, cu pisica sau căţelul, cu un ceai fierbinte şi multe vorbe şi viaţa o să ţi se pară frumoasă şi lungă! Încerci să schimbi modul tău de abordare a cheltuielilor, ca să faci economie. Vitalitatea ta este în creştere, dispui de o mare cantitate de energie şi timpul îţi pare a fi prietenos.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Flux majorat de transport la această oră se stabilește:

19 Ian 2018
Publicat în Calendar

19 ianuarie este a 19-a zi a calendarului gregorian.

18 Ian 2018
Publicat în Panorama

După ce în ultimul an platforma YouTube, deţinută de compania Google, a stârnit mai multe polemici cu clipuri controversate ale unor vloggeri celebri, aceasta a decis să schimbe regulile privind remunerarea creatorilor de conţinuturi video.

18 Ian 2018
Publicat în Curiozitati

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi înregistrați vreodată și ritmul încălzirii globale constatat în această perioada este "excepțional", a avertizat joi ONU, potrivit AFP.

18 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Vor spune DA hotarat, iar uniunea creata în acest an va fi pentru toata viata. Vorbim despre zodiile carora le surade norocul in dragoste si a caror viata sentimentala se va schimba radical in acest an. Astfel, sunt sanse foarte mari ca vara lui 2018 sa le aduca oficierea relatiei.

Pagina 1 din 346