Evenimentul zilei

Mie07182018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
18 Iul 2018
Publicat în Panorama

Modelul Annabelle Neilson, muza regretatului designer Alexander McQueen şi prietenă bună cu Kate Moss, a fost găsită decedată
în locuinţa sa din Chelsea, Londra, potrivit site-ului BBC.

18 Iul 2018
Publicat în Panorama

Exoplaneta cu cele mai mari temperaturi a fost descoperită de specialiştii din cadrul Institutului Max Planck. În timp ce planeta realizează orbita în jurul stelei gazdă ce are temperaturi de două ori mai ridicate decât cele ale Soarelui, atmosfera sa compusă din hidrogen gazos se evaporă rapid.

18 Iul 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Așa cum există persoane pe care nu ai cum să nu le iubești, la fel există și oameni pe care îți dai seama imediat ce îi cunoști că nu vor fi niciodată pe lista preferaților. Ceva din comportamentul lor te îndepărtează de ei și te face să îi vezi într-o lumină proastă. Nici măcar nu mai este nevoie să îi întrebi în ce zodie s-au născut. Mulți dintre ei vor spune că sunt influențați de semnul Fecioarei.

18 Iul 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Se pare că nu numai temperamentul, educaţia, iubirea, prietenie şi alte un milion de motive sunt importante atunci când vine vorba de fidelitate, ci şi de zodia. Iată care sunt nativii numai buni de luat acasă, care nu te vor înşele niciodată, potrivit astrelor. Aceştia sunt numai buni de luat acasă pentru toată viaţa. Sau până la divorţ. 

18 Iul 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Gemeni

Pisica blanda zgarie rau. Gemenii sunt foarte comunicativi si prietenosi. Sunt insa duali si foarte parsivi. Mereu au un scop ascuns si vor face chiar si imposibilul pentru a obtine ce vor. Nu se ataseaza niciodata de persoanele din jur si nici nu iubesc cu adevarat. Adora libertatea si emana un egoism iesit din comun.

18 Iul 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC

Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a născut în mintea ta ca o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat.

Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari ca dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede.

18 Iul 2018
Publicat în Panorama

Ziua internaţională Nelson Mandela este sărbătorită în fiecare an, la 18 iulie, ziua în care s-a născut primul preşedinte al Africii de Sud, un luptător în numele democraţiei, al libertăţii şi drepturilor omului.

18 Iul 2018
Publicat în Calendar

18 iulie este a 199-a zi a calendarului gregorian și a 200-a zi în anii bisecți.

17 Iul 2018
Publicat în Panorama

Fragmente carbonizate dintr-o pâine coaptă acum 14.500 de ani într-un cuptor din piatră găsite într-un sit preistoric din nord-estul Iordaniei le oferă cercetătorilor o ipoteză surprinzătoare: oamenii făceau pâine, unul dintre alimentele de bază, cu mii de ani înainte de a se apuca de agricultură.

17 Iul 2018
Publicat în Panorama

Nebuloasa Vultur, denumită şi Messier 16, este un loc cu totul şi cu totul special din Univers, conţinând atât tânărul roi de stele NGC 6611, cât şi spectaculoşii „Stâlpi ai Creaţiei” - o regiune în care se formează noi stele, ce este localizată în partea sudică a Nebuloasei Vultur, conform NASA.

17 Iul 2018
Publicat în Panorama

Recensământul lebedelor aflate în proprietatea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o tradiţia cu o vechime de 800 de ani transformată în zilele noastre într-un procedeu de conservare a speciei, a demarat luni pe Tamisa.

17 Iul 2018
Publicat în Curiozitati

Meryl Streep, în vârstă de 69 de ani, şi Cher, 72 de ani, s-au sărutat la premiera de la Londra a filmului "Mamma Mia! Here We Go Again".
Luni, pe covorul roşu de la Hammersmith Apollo, cele două s-au oprit să pozeze împreună. La un moment dat, s-au întors una către cealaltă şi s-au sărutat pe buze. Da, Meryl Streep şi Cher s-au sărutat pe covorul roşu!

17 Iul 2018
Publicat în Panorama

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu foştii săi manageri, cărora le-a intentat anul trecut un proces pentru fraudă, solicitând daune în valoare de 25 de milioane de dolari, au anunţat reprezentanţii vedetei, potrivit Reuters.

17 Iul 2018
Publicat în Panorama

Un cutremur cu magnitudinea 6 s-a produs marţi la nord de Vanuatu, o ţară insulară din Pacificul de Sud, potrivit Serviciului Geologic al SUA (USGS), informează Reuters.

Pagina 1 din 400