Evenimentul zilei

Sam03172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
17 Mar 2018
Publicat în Calendar

17 martie este a 76-a zi a calendarului gregorian. În ziua de 17 martie, creştinii romano-catoloci, dar şi ortodocşi, îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei.

16 Mar 2018
Publicat în Panorama

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez a mărturisit, într-un interviu recent, că, la începutul carierei sale, a fost hărţuită sexual, informează, vineri, BBC citat de Mediafax. 

16 Mar 2018
Publicat în Panorama

Cel puţin şase persoane au murit în urma prăbuşirii unui pod pietonal nou pe o autostradă în Miami (sud-estul SUA) , a anunţat vineri poliţia din acest mare oraş american, informează AFP şi BBC.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Deși au impresia că se iubesc, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu pot fi împreună. 

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

 Inteligenta, dublata de o experienta de viata foarte vasta le transforma pe unele persoane in adevarate genii care nu doar ca nu gresesc, dar nici nu pot fi duse de nas. Se spune despre acesti oameni ca sunt unsi cu toate alifiile.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

16 martie este a 75-a zi a calendarului gregorian.

16 Mar 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC O zi placută, poate pentru ca ziua se măreşte. Se pare că şi promisiunile primăverii sunt relativ aproape. Astăzi, nu este bine să faci declaraţii complicate, ba nici să deveniţi cu toții prea comunicativi şi sentimentali. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Ai ocazia sa-ţi faci ceva invidii in plus, daca vei relata cu lux de amanunte, in cercul prietenilor, ce ai mai citit în ultimul timp. Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu sau în societate încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri, renuntind la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi : "totul sau nimic" ! Cu toate ca totul pare o mare comedie, sau un scenariu care nu a fost bine montat, te complaci in continuare in jocul tău amoros. Pentru că, se pare, obişnuinţa esre o a doua natură.

15 Mar 2018
Publicat în Panorama

Cea mai fericită ţară din lume este Finlanda, se arată în Raportul Mondial al Fericirii 2018, realizat de un program mondial al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Tot în acest clasament, se arată că americanii sunt mai puţin mulţumiţi faţă de anul trecut, informează Reuters.

15 Mar 2018
Publicat în Paranormal

Andrei Cikin, un bărbat din oraşul rusesc Penza, a fost amendat de poliţie, după ce s-a plâns că a intrat cu bicicleta într-o groapă în asfalt în luna noiembrie a anului trecut.

15 Mar 2018
Publicat în Panorama

Celebra colecţie de artă a lui Peggy şi David Rockefeller, aproximativ 1.600 de tablouri, sculpturi, piese de mobilier şi bibelouri, evaluată de specialişti la 600 de milioane de dolari, va fi scoasă la licitaţie în mai, de casa Christie's, la New York, transmite AFP.

15 Mar 2018
Publicat în Panorama

Cantităţi masive de microparticule de plastic, prezente în cursurile de apă din zonele urbane, contribuie la poluarea oceanelor în timpul inundaţiilor, conform unui studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Manchester, Marea Britanie.

15 Mar 2018
Publicat în Curiozitati

Infertilitatea a devenit un fenomen din ce în ce mai răspândit în societatea actuală, iar trendul nu dă semne că s-ar atenua, ci pare chiar că va lua amploare în anii următori. Există însă o serie de metode utile de a combate această problemă.

15 Mar 2018
Publicat în Panorama

Un studiu coordonat de organizaţia jurnalistică Orb Media a relevat prezenţa unor particule minuscule de plastic în sticle de apă îmbuteliată din nouă ţări, inclusiv Germania, SUA sau Mexic, informează site-ul postului BBC News.

15 Mar 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Doza de rautate a femeilor este mai mica sau mai mare. Caci, trebuie sa o recunoastem, fiecare om are uneori si ganduri mai putin curate. Totusi, in cazul unor femei, dorinta de razbunare este atat de mare incat e bine sa nu le fi prin preajma in momentele de furie.

Pagina 1 din 360