Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
23 Ian 2019
by  - 
Publicat în Panorama

NASA va iniţia în premieră o tentativă de deviere a unui asteroid de pe orbita sa în anul 2022, cu ajutorul misiunii DART (Double Asteroid Redirection Test). 

23 Ian 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Muzica ne face mai deştepţi, mai fericiţi, mai productivi indiferent de vârstă. Să ascultăm muzică este un lucru bun, dar să cântăm este şi mai bine.

23 Ian 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O familie din Lincolnshire, Marea Britanie, care îşi renova hambarul a făcut o descoperire fascinantă: două piese de şah din secolul al XIX-lea, regina şi un nebun.

23 Ian 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Messier 89, o uriașă minge de 100 de miliarde de stele, este o galaxie eliptică localizată la aproximativ 55 de milioane de ani lumină distanţă, potrivit Agenţiei Spaţiale Europene (ESA).

23 Ian 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

În dragoste este timpul marilor decizii, pentru unele zodii. O întâlnire la ceas de seară, într-un cadru romantic, va marca trecerea de la simple cunoștințe la iubiți, iar de aici încolo lucrurile devin pe cât de complicate, pe atât de frumoase. Pe plan profesional sunt posibile unele conflicte la locul de muncă, care vor trece dacă sunt abordate cu diplomație și calm.

22 Ian 2019
Publicat în Panorama

"Întâlnirea" planetelor Venus şi Jupiter este evenimentul astronomic al zilei de miercuri, când cele două corpuri cereşti se vor afla cel mai aproape unul de celălalt pentru cei care privesc de pe Pământ, arată Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".

22 Ian 2019
Publicat în Curiozitati

Deşi anunţase că renunţă la ambiţiile privind crearea unui sistem de conectare la internet pe baza dronelor, Facebook a reînceput să testeze drone solare, de data aceasta împreună cu un partener.

22 Ian 2019
Publicat în Panorama

Stratul de gheaţă din Groenlanda se topeşte mult mai repede decât preconizau oamenii de ştiinţă, ritmul fiind de patru ori mai accelerat decât cel din 2003, fapt ce ar putea determina o creştere a nivelului mării, potrivit unui studiu publicat marţi şi citat de EFE.

22 Ian 2019
Publicat în Calendar

22 ianuarie este a 22-a zi a calendarului gregorian.

22 Ian 2019
Publicat în Panorama

Artista se va alătura unor muzicieni importanţi precum Florence + The Machine, Robbie Williams, Bob Dylan şi Neil Young care vor susţine concerte vara aceasta în cadrul evenimentului organizat în Hyde Park din Londra.

22 Ian 2019
Publicat în Panorama

Un cutremur cu magnitudinea 6,6 s-a produs marţi în sudul localităţii Raba din Indonezia, în largul insulei Sumbawa, la scurt timp după un alt seism înregistrat în această regiune, conform Serviciului de Prospectare Geologică al Statelor Unite (USGS), citat de Reuters.

22 Ian 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:

Ai parte de o zi care poate deveni memorabilă prin momentele frumoase pe care vei reuși să ți le oferi, cu puțin efort, în compania celor dragi. 

Pagina 1 din 453