Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Curiozitati
21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Atunci când conţinutul de alcool al berii de 4,5-5% nu este suficient, puteţi apela la Snake Venom, băutura scoţiană creată de Brewmeister în 2013.

20 Iul 2017
Publicat în Curiozitati

Orice persoană conectată la internet poate explora virtual, prin intermediul Google Street View, Stația Spațială Internațională (ISS) care orbitează Pământul la o altitudine medie de 400 de kilometri, potrivit unui comunicat de presă al Google România.

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un nou studiu al cercetătorilor italieni sugerează că un motiv pentru care nou-născuţii sunt atraşi de mameloane este că acestea sunt puţin mai calde ca pielea înconjurătoare.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

V-aţi întrebat de ce pixurile cu bilă au o gaură laterală? Deseori nu realizăm cât de riguros sunt tehnologiile din spatele unor obiecte pe care le folosim zilnic, după cum reiese dintr-un material video publicat pe site-ul luxuryliffe.site.

17 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Moartea Neagră care a avut loc în secolul XIV şi a produs moartea a 20 de milioane de persoane a avut efecte pozitive asupra mediului, afirmă cercetători de la Harvard.

17 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Orientarea sexuală de altă natură decât heterosexualitatea încă este, în zilele noastre, un factor de controversă dar, în foarte scurt timp, va deveni doar un alt aspect social integrat, este de părere cunoscutul psiholog român Laura Maria Cojocaru. 

16 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

O fiinţă umană poate trăi până la trei săptămâni fără mâncare. Totuşi, când vine vorba despre apă, maximumul de zile care poate trece în lipsa acestui lichid este de şapte. Totuşi, există un pericol când vine vorba despre recipientul din care oamenii beau apă.

15 Iul 2017
Publicat în Curiozitati

Gil Roberts, atlet american de 28 de ani, campion olimpic la 4x400 metri cu stafetă, a fost testat pozitiv cu probenecid la 24 martie, dar Agenţia Americană Antidoping (Usada) a anunţat că sportivul a fost contaminat de la prietena lui. 

13 Iul 2017
Publicat în Curiozitati

Astronomii au identificat cea mai mică stea măsurată vreodată, care este cu puțin mai mare decât Saturn, potrivit unui studiu dat publicității miercuri de Universitatea din Cambridge, relatează Xinhua.

12 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

În ultimii ani, numărul divorțurilor a crescut considerabil în România. Totuși, există un loc la noi în țară unde oamenii nu divorțează – comuna Biertan din Sibiu. Află care este explicația din spatele acestui mister!

12 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

Statele Unite au dorit în trecut să bombardeze Luna, satelitul natural al Pământului. Motivul? Potrivit documentelor oficiale „Proiectul A119”, dezvoltat de forțele aeriene ale SUA la sfârșitul anilor ’50, avea în vedere bombardarea satelitului pentru ca aceasta să nu ajungă pe mâinile sovieticilor, al căror program spațial era mult mai dezvoltat în acea perioadă, iar americanii se temeau că vor pierde cursa pentru cucerirea spațiului în detrimentul inamicului de la est.

11 Iul 2017
Publicat în Curiozitati

Mărimea porțiilor de mâncare din ziua de azi reprezintă unul dintre principalii factori vinovați de faptul că la nivel mondial se înregistrează un număr record de persoane supraponderale și obeze.

11 Iul 2017
Publicat în Curiozitati

Mai întâi, unul dintre membrii echipei de intervenție a fost coborât în fântână într-o cușcă de protecție - oamenilor le e era teamă că micuța leoaică ar putea fi agresivă, de frică.

10 Iul 2017
by  - 
Publicat în Curiozitati

În grădina zoologică din capitala Filipinei, Manila, la 65 de ani, a murit cel mai bătrân hipopotam din lume, pe nume Bertha. Decesul mamiferului a  fost înregistrat la 7 iulie și a survenit din cauză că mai multe organe interne refuzau să mai funcționeze, anunță Channel News Asia. 

Pagina 1 din 72