Evenimentul zilei

Sam05262018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Paranormal
22 Mar 2018
Publicat în Paranormal

Estul Africii se desprinde de restul "continentului negru" sub ochii noștri, avertizează cercetătorii. În cele din urmă, între cele două mase de uscat se va ivi un ocean.

20 Mar 2018
Publicat în Paranormal

La Polul Nord se înregistrează acum temperaturi peste nivelul de îngheț. Cercetătorii sunt alarmați de un fenomen foarte greu de explicat. 

15 Mar 2018
Publicat în Paranormal

Andrei Cikin, un bărbat din oraşul rusesc Penza, a fost amendat de poliţie, după ce s-a plâns că a intrat cu bicicleta într-o groapă în asfalt în luna noiembrie a anului trecut.

14 Feb 2018
Publicat în Paranormal

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea secretă Illuminati.

21 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Numărul seismelor de mare intensitate va crește pe plan global în 2018, potrivit unui studiu publicat recent de cercetătorii din Statele Unite. Fenomenul ar fi cauzat de o încetinire ciclică a mișcării de rotație a Terrei, informează forbes.com.

07 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Printre ipotezele cu privire la formarea Pământului, în prezent a fost adăugată una alternativă propusă de un cercetător cunoscut din cadrul NASA. Acesta sugerează că omenirea se află într-o hologramă gigantică creată de specii avansate de extratereştri.

01 Noi 2017
Publicat în Paranormal

Limoges, echipă din prima ligă de baschet franceză, este pusă în postura de a disputa două partide în aceeași zi, 7 noiembrie, împotriva celor de la Hyeres-Toulon, în Cupa Franței, și contra lituanienilor de la Lietuvos Rytas, în deplasare, în Eurocup.

24 Oct 2017
Publicat în Paranormal

Medicii italieni au publicat în revista Canadian Medical Association Journal (CMAJ) straniul caz al unei paciente, în vârstă de 21 de ani, care transpiră cu sânge prin porii feței și ai mâinilor, relatează EFE.

22 Oct 2017
by  - 
Publicat în Paranormal

Dispozitivul livrat de HTC reuşeşte să convingă cu finisaje de bună calitate şi o construcţie solidă, carcasa noului Pixel 2 arătând semne de slăbiciune doar la contactul cu obiecte foarte ascuţite şi aplicarea unei presiuni laterale nerezonabil de mare.

08 Oct 2017
Publicat în Paranormal

Un tânăr din SUA susține că s-a întors în timp tocmai din anul 2048 pentru a avertiza omenirea cu privire la pericolele care o așteaptă.

14 Sep 2017
Publicat în Paranormal

Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a găsit pe o plajă din Texas un peşte în descompunere şi a postat pe contul ei de Twitter mai multe fotografii. S-a întâmplat după ce a avut loc uraganul Harvey. 

12 Sep 2017
Publicat în Paranormal

Fenomenul produs de forţa uraganului Irma, în Bahamas, a fost explicat de specialişti. Puterea uraganului Irma a fost atât de mare, încât putea aspira, la propriu, oceanul. S-a întâmplat în Bahamas, unde nici plajele nu mai există. 

Pagina 1 din 8