Evenimentul zilei

Sam09232017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Paranormal
14 Sep 2017
Publicat în Paranormal

Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a găsit pe o plajă din Texas un peşte în descompunere şi a postat pe contul ei de Twitter mai multe fotografii. S-a întâmplat după ce a avut loc uraganul Harvey. 

12 Sep 2017
Publicat în Paranormal

Fenomenul produs de forţa uraganului Irma, în Bahamas, a fost explicat de specialişti. Puterea uraganului Irma a fost atât de mare, încât putea aspira, la propriu, oceanul. S-a întâmplat în Bahamas, unde nici plajele nu mai există. 

09 Sep 2017
Publicat în Paranormal

Ce fac bogătaşii lumii când se apropie un uragan? Îşi pun la adăpost maşinile de milioane de dolari. Porsche Design Tower din Florida este garajul de lux făcut să reziste unei furtuni devastatoare. Oameni de afaceri şi celebrităţi de la Hollywood deopotrivă îşi fac deja bilanţul pagubelor, după ce uraganul le-a distrus casele de vacanţă de pe insulele din Caraibe.

17 Aug 2017
Publicat în Paranormal

O situație interesantă a avut loc într-o mănăstire din Grecia, chiar înainte de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.

14 Aug 2017
Publicat în Paranormal

Cititul în palmă e o artă veche, despre care mulți spun că ar arăta adevărul despre fiecare persoană în parte. Totuși, ce se spune despre cei care au semnul „X” pe ambele mâini?

14 Aug 2017
Publicat în Paranormal

Moscova ar putea să dispună de o armă extrem de simplă şi eficientă, a cărei existenţă era doar suspectată până acum de specialiştii americani.

14 Aug 2017
Publicat în Paranormal

În cele ce urmează dar şi în viitoarele articole, ne propunem să facem o introducere în lumea cărţilor de tarot şi vom explora secretele acestor cărţi. Foarte mulţi oameni folosesc frecvent cărţile de tarot, unii chiar în fiecare zi. Cert este că există foarte multă lume dornică să cunoască viitorul.

13 Aug 2017
Publicat în Paranormal

Povestea orașului Colobraro, din Italia, supranumit „cel mai blestemat oraş din Europa”, ascunde nenumărate legende, potrivit cărora acolo s-ar fi născut copii cu două inimi şi trei plămâni şi ruinele ar fi bântuite de fantome. Italienii nu doresc să discute despre Colobraro şi poliţiştii nu îi amendează pe cei care depăşesc viteza pe drumurile din oraş, de teamă că ar putea fi bântuite.

09 Aug 2017
Publicat în Paranormal

Kim Jong-il a condus Coreea de Nord timp de 17 ani până la momentul morţii sale în 2011 la vârsta de 69 de ani. Potrivit Mirror, dictatorul a emis decrete bizare de-a lungul timpului şi a cultivat cultul personalităţii timp de 17 ani.

12 Iul 2017
Publicat în Paranormal

Un aisberg de o mie de miliarde de tone, unul dintre cei mai mari văzuţi vreodată, s-a format după ce s-a desprins de continentul Antarctica, au anunţat miercuri cercetători de la Universitatea Swansea (Marea Britanie), citaţi de AFP.

28 Iun 2017
by  - 
Publicat în Paranormal

Celebrul pastor catolic din Paraguay, Juan Mariano Avalos, a declarat că noua jucărie, devenită destul de populară în ultima vreme, “spinnerul”, este creația diavolului. Predicatorul a făcut apel către părinți să nu le dea nici într-un caz voie copiilor să se joace cu ea. 

27 Iun 2017
by  - 
Publicat în Paranormal

În China, continua căutările femeii, care, în timpul somnului, s-a părbușit într-un canal de scurgere, apărut din senin sub casa ei. Incidentul a avut loc într-un sat din apropierea orașului Shichzhulin, din provincia Hunan. Dispariția lui Chen Tszyaoyan, în vârstă de 45 de ani, a fost descoperită de soțul ei dimineață, anunță South China Morning Post.

26 Iun 2017
by  - 
Publicat în Paranormal

Într-o maternitate din orașul indian Lakhisarai, statul Bihar, s-a născut o fetiță cu două trupuri, patru mâini și patru picioare. Medicii nu pot explica apariția pe lume a unui copil cu atâtea anomalii, iar părinții abia de și-au revenit din șoc, anunță Daily Record. 

21 Iun 2017
by  - 
Publicat în Paranormal

Fizicianul britanic, Stephen Hawking, a anunțat că, în următorii 30 de ani, omenirea trebuie să migreze de pe Pământ. Savantul propune, pentru început, să fie creată o bază pe Lună. 

Pagina 1 din 8