Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:România
13 Dec 2018
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că a discutat cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu premierul Finlandei, Juha Sipila, despre preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE, precizând că ţara noastră aşteaptă cu nerăbdare să aibă o colaborare de succes cu partenerii europeni pe perioada acestui mandat.

13 Dec 2018
Publicat în România

Şedinţa publică face parte dintr-un proiect iniţiat de Universitatea „Petre Andrei“. Completul de judecată este compus din judecătorii Pavăl Călin, Cristi Danileţ şi Cristian Diaconescu

12 Dec 2018
by  - 
Publicat în România

Google a publicat listele cu cele mai populare căutări realizate de români în 2018. Care sunt oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atenţia românilor în acest an, dar şi care au fost cele mai „fierbinţi” titluri din divertisment, telefoanele cele mai „în trend” în căutări în 2018 sau cele mai frecvente întrebări la care au căutat răspunsuri românii.

12 Dec 2018
by  - 
Publicat în România

Bancnotele de 100 de lei lansate de Banca Naţională a României (BNR) pentru Centenar au fost scoase la vânzare pe un site de vânzări online. Preţurile ajung la aproape 100 de euro.

11 Dec 2018
Publicat în România

Pe ordinea de zi a reuniunii conduse de preşedintele Klaus Iohannis se află subiecte referitoare la planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019 - 2028, programul CSAT de activitate pentru anul viitor, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în 2019, precum şi Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru 2019.

07 Dec 2018
Publicat în România

România anunţă că îşi va menţine, în anul 2019, profilul activ în zona tulburată de conflictele provocate de talibani din Afganistan. Anunţul a fost făcut de ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, la  reuniunea  miniştrilor de externe ai NATO de la Bruxelles.

01 Dec 2018
Publicat în România

Capsula este amplasată în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, potrivit site-ului proiectului "România 2118 - Centenarul românilor de pretutindeni".

01 Dec 2018
Publicat în România

Amintind că România va prelua peste o lună preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, "o mare şansă pentru a contribui substanţial la o Europă mai unită".

01 Dec 2018
Publicat în România

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, între care şi aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, participă sâmbătă, începând cu ora 10,00, la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf.

30 Noi 2018
by  - 
Publicat în România

România se pregătește pentru marea sărbătoare de mâine, Ziua Națională. În București, la Arcul de Triumf, militarii, angajații MAI și specialiștii SRI au repetat pasul pentru defilare înaintea paradei de 1 decembrie.

29 Noi 2018
Publicat în România

Delegaţia română în grupul europarlamentar al Partidului Popular European (PPE) a inaugurat miercuri seară, la sediul din Bruxelles al Parlamentului European, expoziţia 'Români care au schimbat lumea', cu prilejul Zilei Naţionale a României şi al Centenarului Marii Uniri.

27 Noi 2018
Publicat în România

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a fost primit, marţi, de Custodele Coroanei Române, Margareta, la Palatul Elisabeta, prilej cu care i-a înmânat Majestăţii Sale Medalia Democraţiei a Parlamentului moldovean.

Pagina 1 din 33