Evenimentul zilei

Ma10152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:România
14 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Miniştrii Apărării din Europa de Sud-Est se reunesc, miercuri, la Bucureşti.

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru o nouă rundă de negocieri în vederea desemnării unui prim-ministru care să formeze un Guvern. 

14 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Mai mult de jumătate dintre români (54,6%) cheltuie între 100 şi 200 de lei pentru o noapte de cazare, iar aproape un sfert (24,5%) au folosit voucherele de vacanţă când au făcut rezervarea la unitatea de cazare, arată rezultatele unui studiu de piaţă, realizat de către reprezentanţii unei platforme de rezervări hoteliere online.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Cel mai recent studiu referitor la obiceiurile de consum TV şi video arată că românii continuă să urmărească mai mult formatul clasic de televiziune – TV liniar – decât video online, iar 36% şi-ar schimba furnizorul de servicii TV pentru o oferă mai bună de canale HD şi Ultra HD.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi principele Radu s-au întâlnit vineri, în ultima zi a vizitei pe care au efectuat-o în Olanda, cu Regele Willem-Alexander şi Regina Máxima ai Ţărilor de Jos, relatează Agerpres.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă dimineață, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, un mesaj pe pagina de Facebook în care invită românii la vot, deoarece „miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”, relatează DIGI24.

12 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Campania pentru alegerile prezidenţiale a început sâmbătă, cu 14 candidaţi la funcţia de şef al statului şi cu noi măsuri - românii din diaspora pot vota la urnă pe parcursul a trei zile sau prin corespondenţă.

11 Oct 2019
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat vineri preşedintelui Klaus Iohannis să desemneze cât mai rapid un premier, care să se prezinte în faţa Parlamentului cu un Cabinet de miniştri şi un program de guvernare.

11 Oct 2019
Publicat în România

În România, președintele Klaus Iohannis are programate vineri negocieri cu partidele politice pentru formarea unui nou guvern.

10 Oct 2019
by  - 
Publicat în România

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că, din datele oficiale furnizate de autorităţile britanice cu privire la implementarea schemei de înregistrare (EUSS), rezultă că până la finalul lunii septembrie 280.600 de cetăţeni români s-au înregistrat deja pentru obţinerea noului statut (pre-settled şi settled status).

09 Oct 2019
Publicat în România

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că inclusiv unii parlamentari liberali vor vota împotriva moţiunii de cenzură, deoarece preşedintele Klaus Iohannis mizează în campania electorală pe confruntarea cu actualul guvern.

09 Oct 2019
Publicat în România

Ministrul român al Afacerilor Externe, Ramona-Nicole Mănescu, va efectua astăzi, 9 octombrie, o vizită în Republica Moldova, la invitaţia omologului său, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu.

Pagina 1 din 48