Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie VIDEO// Business Portal – site cu informații despre inițierea și desfășurarea unei afaceri

VIDEO// Business Portal – site cu informații despre inițierea și desfășurarea unei afaceri

14 Noiembrie 2017 - 

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) au invitat marți, antreprenorii mici și mijlocii de pe ambele maluri ale Nistrului la lansarea noii variante a portalului www.businessportal.md.

Media

 

Portalul www.businessportal.md este un instrument important de informare a mediului de afaceri despre politicile și programele implementate de Guvern, Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) sau alte entități guvernamentale, partenerii de dezvoltare în procesul de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii.

În cadrul evenimentului, secretarul general de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Iulia Costin, a declarat că noul format al portalului, care a fost lansat inițial în 2007, este foarte util pentru antreprenori și va fi pentru ei drept un ghid atât în inițierea / lansarea unei afaceri, cât și în promovarea / dezvoltarea companiei, utilizând noile forme de susținere implementate de autorități.

Șefa Direcției Comunicare și Relații Publice ODIMM, Lucia Beiu, a specificat că portalul va permite antreprenorilor și managerilor să dezvolte afacerile și să extindă contactele B2B, deoarece oferă o gamă largă de informații importante și interesante, instrumente de informare a potențialilor clienți și parteneri pe servicii și produse. 

„Portalul oferă informații utile privind inițierea unei afaceri, plăți fiscale, contabilitate, cadrul legal, știri de afaceri, planuri de afaceri, programe de suport etc. Am toată încrederea că acest portal va deveni o platformă de interacțiune și comunicare între antreprenori”, a spus Beiu.

Interfața și conținutul portalului au fost actualizate grație proiectului privind susținerea implementării componentei de migrație și dezvoltare a Parteneriatului Mobilitate UE-Moldova, finanțat de Uniunea Europeană (UE). 

 

Lasă un comentariu