Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Moldova IT Park se extinde. Aproape 90 de companii înregistrate

Moldova IT Park se extinde. Aproape 90 de companii înregistrate

12 Februarie 2018 - 

Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) anunță că numărul companiilor IT care au aderat la primul parc pentru tehnologia informației „Moldova IT Park” a crescut cu aproape 40, în decurs două săptămâni, și a ajuns la 86 de rezidenți. Alte 12 cereri au fost examinate pozitiv și urmează a fi semnate contractele cu companiile IT și eliberate certificatele de înregistrare ale acestora. 

Înregistrarea rezidenților se efectuează de către Administrația „Moldova IT Park”, în conformitate cu Legea nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informației. După înregistrarea companiei, Administrația prezintă câte o copie a extrasului din Registrul de evidență a rezidenților Parcului către autorități ale administrației publice locale, organul fiscal, vamal, de asigurări sociale, asigurări medicale, de statistică din circumscripția în care se află sediul central (adresa juridică) al rezidentului.

Lista companiilor înscrise în Registrul de evidență a rezidenților Parcului pentru tehnologia informației „Moldova IT Park” este publicată pe pagina web www.moldovaitpark.md

„Moldova IT Park” și-a început activitatea la 1 ianuarie 2018. 

Lasă un comentariu