Evenimentul zilei

Joi04252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD) a lansat concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru 2019

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD) a lansat concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru 2019

20 Octombrie 2018 - 

Companiile interesate pot participa cu idei de afaceri inovaționale, pentru care statul oferă până la 1 milion de lei.

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD) a lansat concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru 2019, organizat în fiecare an.
Dacă propunerea de proiect va fi selectată pentru finanțare, beneficiarul  trebuie să asigure cofinanțarea proiectului în volum de nu mai puțin de 50% din suma oferită din surse bugetare.
O condiție esențială pentru agenții economici interesați este parteneriatul cu o instituție de cercetare.
De asemenea, companiile nu vor putea depune proiecte care conțin activități finanțate din alte fonduri naționale sau străine.
Proiectele propuse trebuie să fie implementate pe parcursul unui an.
Propunerile de proiect și documentele adiționale pot fi depuse online pe pagina Agenției până la 5 noiembrie 2018. Propunerile urmează să treacă mai multe etape de verificare, iar în cazul eligibilității, afacerea va putea fi finanțată în decembrie 2018.

Lasă un comentariu