Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Fermierii pot depune cereri de obţinere a subvenţiilor la „Forum AIPA”

Fermierii pot depune cereri de obţinere a subvenţiilor la „Forum AIPA”

10 Februarie 2019 - 

Platforma are ca scop facilitarea interacțiunii cu producătorii agricoli și părțile interesate precum și oferirea posibilității de a se expune pe marginea îmbunătățirii procesului/domeniilor de subvenționare și/sau clarificării/documentării vis-a-vis de procedura de depunere a dosarului de solicitare a subvențiilor.

Totodată, „Forum AIPA” va oferi o platformă pentru dezbateri pe diverse tematici aferente documentelor de politici din domeniul subvenționării.

Ca prim pas, în perioada consultărilor publice privind modificările la HG cu privire la modul de repartizare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural, AIPA îndemnă producătorii agricoli să acceseze pagina Forumului și să înainteze propuneri/sugestii la regulamentul de subvenționare, ulterior, sugestiile parvenite din partea producătorilor agricoli vor fi remise în adresa autorității de management.

De menționat că, crearea platformei de dezbateri on-line vine în urma multiplelor solicitări din partea producătorilor agricoli, participanți în cadrul Campaniei de Informare-2019.

Lasă un comentariu