Evenimentul zilei

Lun12092019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Pe 24 martie peste 20 de producători de struguri din țara noastră vor participa la un târg desfășurat în scuarul Catedralei Mitropolitane

Pe 24 martie peste 20 de producători de struguri din țara noastră vor participa la un târg desfășurat în scuarul Catedralei Mitropolitane

13 Martie 2019 - 

Târgul de vânzare a strugurilor se va desfășura în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul capitalei.

Strugurii vor fi vânduți doar la ladă. Organizatorii au îndemnat locuitorii capitalei să participe la eveniment pentru a susține producătorii autohtoni, care mai au în frigidere cantități mari de struguri.
„Dacă fiecare familie din Chișinău, ar procura în următoarele săptămâni câte o ladă de struguri (5-6 lei per kg) și o ladă de mere (3-4 lei) atunci suntem salvați”, a afirmat tânăra antreprenoare din Durlești, Diana Crudu, organizatoarea evenimentului.
Potrivit datelor statistice, producătorii din Republica Moldova au recoltat anul trecut 680 mii tone de struguri de pe o suprafață totală de 128 mii hectare de viță-de-vie.

Lasă un comentariu