Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare

Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare

09 Decembrie 2019 - 

Asigurarea securității energetice a Republicii Moldova, prin servicii de înaltă calitate, în regim non stop, va fi prioritatea strategică pentru Termoelectrica și Moldovagaz. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe de lucru a managerilor celor două companii, Veaceslav Eni și Vadim Ceban, relatează IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Termoelectrica, discuțiile au avut loc în contextul vizitei președintelui Consiliului de Administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, la Termoelectrica. S-a discutat despre dezvoltarea relațiilor de colaborare în domeniul consumului de gaze naturale și aprovizionării neîntrerupte a populației cu servicii de termoficare.

Directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, a spus că Moldovagaz este un partener pilon al întreprinderii pe care o conduce. „Parteneriatul de colaborare dintre Termoelectrica și Moldovagaz este foarte important pentru noi și ne garantează dezvoltarea sectorului termoenergetic și atingerea unor cote mai mari de performanță”, a declarat Veaceslav Eni.

Vadim Ceban a apreciat parcursul de dezvoltare a întreprinderii Termoelectrica în cei patru ani de activitate. „Mă bucur să văd rezultatele înregistrate privind îmbunătățirea și eficientizarea sistemului de producere și livrare a energie termice”, a spus Vadim Ceban.

Ședința s-a încheiat cu o vizită de lucru în teritoriu la CET Sursa I și Stația de Pompare numărul 1.

 

Lasă un comentariu