Evenimentul zilei

Lun05272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Horoscop Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

10 Octombrie 2018 - 

Berbec
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Nativii vor fi dispuși să apeleze la fel și fel de metode, unele mai puțin apreciate de cei din jur, pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă și să nu cadă în latura extremă.

Taur
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a renegocia un contract, posibil chiar contractul de muncă, și de a obține noi condiții. Nativii nu vor avea încredere și vor fi tentați să caute dedesupturile, ascunzișurile oricărei negocieri de care vor avea parte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția asupra unor conflicte care pot apărea în relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață.
Gemeni
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a pune la punct, de a renegocia niște condiții legate de locul de muncă, fie de remunerație, fie legate de sarcinile și responsabilitățile avute. Nativii vor avea tendința de a respinge propunerile noi, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor conflicte în acest sens cărora le pot da naștere ușor.
Rac
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a analiza în detaliu și de a rezolva o situație legată de partener sau de viața amoroasă. Dialogul nativilor cu persoana iubită nu va fi unul ușor, vor apărea dezamăgiri și o serie de secrete pot ieși la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să nu mai fie atât de categorici și să dea șansa și celuilalt să-și expună punctul de vedere.
Leu
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu situații conflictuale cu membrii familiei, legate de locuință sau de un bun comun pe care trebuie să-l împartă. În unele cazuri poate fi vorba despre o moștenire, iar tendința generală va fi de a păcăli, de a înșela. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate dezvălui niște secrete de care nativii să se folosească pentru a câștiga o negociere.
Fecioară
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Fecioară blocaje la nivel de comunicare, în special va avea un impact negativ asupra acelor nativi care învață, care încearcă să asimileze o informație. Se cere mai mult tact și mai mult interes pentru studiu, cu atât mai mult cu cât aceștia se pregătesc să susțină un examen. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate veni cu o amânare a unei călătorii sau desfășurarea acesteia cu dificultate.
Balanță
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a intra în posesia unei sume de bani, posibil un bonus, o primă la salariu, însă nativii trebuie să știe că va fi vorba de un proces anevoios, cu multe obstacole. Pe de altă parte se poat renegocia condițiile salariale ale contractului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra posibilității de a fi păcăliți sau de a pierde o sumă de bani
Scorpion
Mercur în tranzit întocmai prin semnul lor le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia să facă din dialog cel mai bun aliat pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă. Nativii vor da dovadă de o bună capacitate de negociere, vor gândi rațional și vor veni cu idei revoluționare și ingenioase. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să fie diplomați în relația cu cei din jur și să nu apeleze la șantaj pentru a obține ceva, ci să dea dovadă de răbdare.
Săgetător
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a se refugia în trecut și de scoate la suprafață acele amintiri care par să le blocheze capacitatea de a acționa și de a lua o decizie. O serie de nativi se pot întâlni cu un fost partener de viață, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu se lase intimidați, înșelați, păcăliți. Atenție mare în acestă perioadă, deoarece o serie de secrete pot ieși la suprafață.
Capricorn
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a scoate la suprafață niște conflicte mai vechi pe care le au cu prietenii în vederea soluționării acestora. Dialogul va fi greoi, pavat cu nemulțumiri, reproșuri și neînțelegeri, iar unele secrete pot fi dezvăluite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora fie foarte atenți la planurile pe care le pun la cale în această perioadă deoarece pot fi ușor înșelați și păcăliți.
Vărsător
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a ieși în față, de a se face remarcați prin dialog și negociere, fiind o perioadă favorabilă unora de a-și pune în evidență calitățile de comunicare. Pot apărea oferte noi de muncă și recunoașterea meritelor, însă nu este exclus ca un dialog în contradictoriu să le afecteze statutul, cu alte cuvinte, nativii să piardă o funcție. Contextul depinde foarte mult de efortul depus până acum pentru îmbunătățirea imaginii.
Pești
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și pune în valoare intuiția și capacitatea de a fi vizionari, însă nu este recomandat să meargă doar pe această cale, ci să o îmbine cu o gândire logică și rațională. Nativii vor schimba unele principii de viață cu altele mai solide, iar în anumite cazuri se vor îndrepta către credință, religie și filosofie pentru a găsi răspunsuri satisfăcătoare la dilemele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie cu impact spiritual.

Lasă un comentariu