Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Horoscop Horoscop 17 octombrie 2019

Horoscop 17 octombrie 2019

17 Octombrie 2019 - 

– Berbec:
Astăzi ești invitat să devii generos și binevoitor cu cei din jur, fără să te aștepți la vreo recompensă pentru acest comportament îmbunătățit.

– Taur:
Tu ești cel care poate genera o schimbare de atmosferă în jurul tău și prin propagare și în viața altora, cu care nu ai vreo legătură directă.
– Gemeni:
Treci de la una la alta foarte rapid, dar acesta este un atu astăzi, nu mai e un defect, ca altădată. Ți-ar fi de mare folos să faci efortul de a te înțelege mai bine pe tine însuți.
– Rac:
Îți prinde bine atmosfera mai relaxată a zilei de astăzi, mai ales că și cei din jur sunt în aceeași stare și vă puteți bucura împreună de rezultatele pe care le veți obține.
– Leu:
Te atrage irezistibil idea de a-ți face viața mai frumoasă prin punerea în practică a unor idei care ți-au plăcut de la primul contact cu ele și cu cei care le promovează.
– Fecioară:
Ai momente de sclipire a minții în care îți dai seama că există și altfel de abordări, mai luminoase, a problemelor care îți dau bătăi de cap.
– Balanță:
Există un secret pe care îl poți afla astăzi, dacă vei fi suficient de atent la cei din jur, în special la cei pe care îi iubești. Ai putea afla lucruri noi despre tine.
– Scorpion:
Ești dornic să pui în aplicare idei noi la serviciu, dar cei din jur nu par dispuși să schimbe ceva astăzi. Poate ar fi mai bine să îți dozezi propunerile, nu să renunți la ele.
– Săgetător:
Ai șansa de a învăța ceva despre tine, cu ajutorul sentimentelor pe care le trezești în sufletele celor dragi. Poți descoperi că ești altfel decât credeai, în cel mai bun sens posibil. 
– Capricorn:
Din casă vine o informație foarte specială, care te va ajuta să construiești altfel de relații cu cei apropiați. Mai trebuie doar o minte deschisă și o inimă la fel.
– Vărsător:
Îți merge mintea mai bine decât de obicei și poți face anumite legături care îți vor permite să nu repeți anumite erori și să îți îmbunătățești relațiile cu cei dragi.
– Pești:
Ești preocupat de felul în care te văd cei din jur, dar ești și foarte aproape de capcana de a crede că ești valoros pentru ei doar dacă sunt dispuși să îți ofere câte ceva.

Lasă un comentariu