Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Horoscop Horoscop 20 noiembrie 2019

Horoscop 20 noiembrie 2019

20 Noiembrie 2019 - 

-Berbec
Sunt șanse să revii la gândurile bune pe care le aveai acum ceva timp, să îți limpezești mintea și să aduni informații cu adevărat utile.

– Taur
Ai putea descoperi că ai uitat multe dintre intențiile bune pe care le aveai acum ceva timp și că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le recuperezi și să le pui în practică.
– Gemeni
Acum știi încotro te îndrepți, îndoielile se risipesc și ele și iese soarele în mintea ta. Poți discuta orice, cu oricine, fără temeri și ascunzișuri.
– Rac
Vei avea ocazia de a-ți exprima sentimentele așa cum știi tu mai bine și cum îți place. Cei dragi vor aprecia fiecare strop de căldură care vine de la tine.
– Leu
Începe să se risipească ceața care îți acoperea mintea, de nu reușeai să vezi încotro se îndreaptă anumite proiecte, de exemplu cele legate de casă și familie.
– Fecioară
Comunicarea cu cei apropiați revine la normal, schimbul de idei se face frumos, fără întreruperi sau neînțelegeri. Este un moment bun pentru negocieri. 
– Balanță
Este posibil să descoperi că anumite decizii financiare nu au fost chiar bune și să remediezi situația, poate nu imediat, dar o vei remedia.
– Scorpion
Incepe să îți vină mintea la cap și nu te mai interesează unde a fost plecată. E ca o trezire la realitate, care poate fi și plăcută și neplăcută, depinde ce ai făcut între timp.
– Săgetător
Vei avea acces neîngrădit la informațiile care te interesează și pe care ai fi vrut să le ai la îndemână în ultima perioadă, ca să îți mai ușureze viața. 
– Capricorn
Unii dintre prieteni își regăsesc cheful de vorbă și vin cu tot felul de propuneri, care mai de care mai interesantă. Așa simți și tu că ai parte de noi începuturi.
– Vărsător
Abia acum vei începe să evaluezi corect o ofertă de muncă, propria poziție la serviciul actual și relațiile cu superiorii, adică toate subiectele sensibile din ultima vreme.
– Pești
Te întorci din drum, dar nu pentru că nu te mai interesează direcția în care ai pornit ci pentru că îți dai seama că se poate ajunge acolo și dacă pornești dintr-un alt punct.

Lasă un comentariu