Evenimentul zilei

Mie07082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Panorama Cântăreaţa americană Becky G şi Maluma au lansat piesa ''La respuesta''

Cântăreaţa americană Becky G şi Maluma au lansat piesa ''La respuesta''

24 Aprilie 2019 - 

Cântăreaţa americană Becky G a lansat un nou single, ''La respuesta'', în colaborare cu solistul columbian Maluma, al cărui videoclip este realizat de regizorul venezuelean Daniel Durán, un cântec al căror autorii speră să devină ''un imn feminin'', potrivit EFE.

Becky G, cunoscută pentru piesele ''Mayores'', cu peste 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube, şi ''Sin Pijama'' alături de Natti Natasha, cu peste 1,3 miliarde de vizualizări, revine cu ''La respuesta'', un cântec antrenant care deja a depăşit 18 milioane de vizualizări, a informat marţi într-un comunicat Sony Music.

"M-a bucurat să colaborez cu bunul meu prieten Maluma la acest cântec şi să realizăm un videoclip care sparge stereotipurile", a spus artista americană, pe numele său real Rebbeca Marie Gomez.

"'La respuesta' transmite un mesaj puternic şi în acelaşi timp amuzant, sper să ajute femeile să devină mai conştiente de puterea lor şi să le facă să cânte şi să danseze", notează Becky G în comunicatul difuzat de Sony Music.

Lasă un comentariu