Evenimentul zilei

Mie08122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Politica
Evenimentul zilei - Politica
14 Noi 2019
Publicat în Politica

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, la fel ca şi Andrian Candu, a declarat în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA că nu a fost deloc surprins de candidatul pe care la propus Dodon pentru funcţia de premier.

13 Noi 2019
Publicat în Politica

Președintele Igor Dodon a declarat, miercuri, că nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare între PSRM și Blocul ACUM, întrucât pozițiile sunt diametral opuse, după discuțiile pe care le-a avut cu deputații din fracțiunile parlamentare care au mers la consultări.

05 Noi 2019
Publicat în Politica

Comentariile noului primar al Capitalei, Ion Ceban, au declanșat o serie de reacții în societate din partea foștilor deputați care și-au pus eforturile în înlocuirea „limbii moldovenești” din Constituția R. Moldova.

23 Oct 2019
Publicat în Politica

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Radu Marian a spus că proiectul a fost întocmit în baza discuțiilor cu peste 50 de antreprenori liberi și profesioniști și are 7 măsuri.

10 Oct 2019
by  - 
Publicat în Politica

Autoritățile Republicii Moldova au cedat enorm în relația lor cu administrația transnistreană, iar această politică a „pașilor mici”, practic, creează un stat de facto dincolo de Nistru. În acest caz, ar putea dispărea interesul locuitorilor din regiunea transnistreană să se integreze în Republica Moldova, relatează IPN.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în Politica

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că pentru alegerile locale generale din 20 octombrie vor fi deschise 1.969 de secții de votare. 

07 Sep 2019
Publicat în Politica

Oricine încearcă să preia contractul din mâinile lui Ilan Șor devine complice la schemele sale pentru că acesta este urmărit, are dosare pe care trebuie să le ispășească în Republica Moldova.

31 Iul 2019
Publicat în Politica

Parlamentul a votat în lectura a doua amendamente legislative care vor ușura votul în străinătate și vor reglementa mai clar donațiile în fondul electoral al partidelor, permițând și donațiile din partea cetățenilor moldoveni din diaspora.

10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Politica

Guvernul a rechemat din misiune mai mulţi diplomaţi ai Republicii Moldova în legătură cu expirarea mandatelor, scrie IPN.

12 Iun 2019
by  - 
Publicat în Politica

Componența nominală a delegației Parlamentului de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința legislativului de astăzi, 12 iunie, scrie IPN.

25 Apr 2019
by  - 
Publicat în Politica

Istoricul și publicistul Gheorghe Cojocaru susține că, prin vocea autorizată a șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, partenerii de dezvoltare europeni au spus că „Uniunea Europeană nu va relua asistența financiară a Republicii Moldova dacă în viitorul Guvern se vor regăsi persoane dubioase, ale căror nume figurează în rapoartele Kroll”. 

22 Feb 2019
Publicat în Politica

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din Moldova a fost una extrem de murdară, spun analistii, iar partidele proeuropene au fost cele mai frecvente ținte, se arată într-o analiză a portalului de limbă engleză Balkan Insight.

Pagina 1 din 6