Evenimentul zilei

Joi12122019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie România
Evenimentul zilei - România
11 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind retragerea decoraţiilor pentru mai multe persoane publice, printre care se numără Adrian Năstase, Miron Mitrea, Gheorghe Mencinicopschi, Adrian Severin, Dan Voiculescu, a informat Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.

10 Dec 2019
Publicat în România

Parteneriatul strategic dintre România şi SUA este "mai solid" şi "mai dinamic" decât în orice moment din istoria sa, a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce.

10 Dec 2019
Publicat în România

Șeful diplomației române Bogdan Aurescu a apreciat în cadrul reuniunii miniștrilor de externe din țările UE, că acțiunile Republicii Moldova privind implementarea obligațiilor asumate în relațiile cu Uniunea Europeană trebuie monitorizate atent și strict.

09 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni şi luni cu premierul Ludovic Orban şi cu membri ai Guvernului, relatează Agerpres.

08 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul Zilei Constituţiei României, în care afirmă că orice demers de revizuire va trebui realizat cu maximă responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentală modernizată, care să permită construcţia unui edificiu statal puternic şi eficient, relatează Agerpres.

08 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminică dimineaţa, un mesaj cu prilejul Zilei Constituţiei României, prin care susţine că schimbările prin care a trecut societatea românească, în ultimii 28 de ani, evidenţiază nevoia de îmbunătăţire în plan constituţional şi legislativ, relatează Agerpres.

06 Dec 2019
Publicat în România

Procesul de soluţionare a conflictului transnistrean trebuie să continue fără a afecta perspectivele europene ale Republicii Moldova, iar Rusia trebuie să-şi retragă trupele şi muniţiile de pe teritoriul R. Moldova.

05 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele României Klaus Iohannis se întâlnește joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi la Bucureşti, cu prilejul reuniunii tradiţionale semestriale organizate de statul membru care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, a informat Administraţia Prezidenţială, relatează Agerpres.

04 Dec 2019
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi la Bucureşti, cu prilejul reuniunii tradiţionale semestriale organizate de statul membru care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, a informat miercuri Administraţia Prezidenţială.

04 Dec 2019
Publicat în România

Aceasta a reiterat importanța înființări Parchetului European: „Împreuna cu Curtea Europeană de Justiție, EPPO va reprezenta pilonul justiției în Uniunea Europeană și va respecta valorile europene și cetățenii”.

04 Dec 2019
Publicat în România

Afacerile din domeniul exploatărilor forestiere au crescut în Bucovina, Maramureș și Moldova.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele României Klaus Iohannis va participa, marţi şi miercuri, la reuniunea NATO la nivel înalt care va avea loc la Londra.

02 Dec 2019
Publicat în România

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de plen a mai multor proiecte, printre care cel referitor la abrogarea recursului compensatoriu.

01 Dec 2019
Publicat în România

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România, la 101 ani de la Marea Unire! De Ziua Naţională, 35 de mii de români de toate vârstele au mers la Arcul de Triumf din Capitală să vadă parada militarilor. Şi au avut parte de momente unice: de la zborul celor 6 avioane F16, până la defilarea, în premieră, a celui mai modern radar mobil al Forţelor Aeriene. Și anul acesta Ascociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) a fost prezentă, în blocul de paradă, cu un detașament. 

Pagina 1 din 52